CHP Denizli İl Binası Önündeki O Kutuda Ne Var? CHP Denizli İl Binası Önündeki O Kutuda Ne Var?

Deneyimli siyasetçi ve sevilen Belediye Başkan Adayı İsmail Çorbacıoğlu seçim çalışmaları için kolları sıvadı. İYİ Parti İlçe Başkanı ve ilçe yönetimi ile bir araya gelen Çorbacıoğlu çalışmaların yol haritasını çizdi. İYİ Parti kurucu İlçe Başkanlığı görevinden sonra İYİ Parti’nin Belediye Başkan Adayı olmaktan onur duyduğunu belirten Çorbacıoğlu, “İyilerin olduğu her yere güneş doğacak. Çivril 31 Mart’ta yüzünü güneşe dönecek,1 Nisan’da aydınlık bir güne uyanacak” dedi.

2014 2019 yılları arasında İYİ Parti Çivril Belediye Meclis Üyeliği yapan İsmail Çorbacıoğlu Çivril Belediye Başkan Adayı olmaktan ve Çivril’e hizmet etmekten dolayı mutlu olduğunu belirtti. İYİ Parti ilçe yönetimi ve belediye meclis üyeleri ile bir araya gelen Çorbacıoğlu İYİ Parti’nin yerel seçimlerde Çivril’de beklenenden daha fazla oy alacağını belirtti. Çivril Belediye Başkan Adayı İsmail Çorbacıoğlu partide yaptığı değerlendirmede, “İYİ Parti’nin kuruluş amacı huzur ve istikrar içinde bir ülke oluşturmak. Bizim de amacımız yerel seçimleri kazanarak huzur ve istikrar içinde bir Çivril oluşturmak. Her anlamıyla gelişen Çivril’imizi İYİ Parti iktidarı ile daha ileriye götürmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Çivril Adayı İsmail Çorbacıoğlu Kolları Sıvadı

AK parti iktidarının hem genel siyaset hem de yerel siyasette işleri içinden çıkılmaz hale getirdiğini belirten İsmail Çorbacıoğlu, “AK Parti yirmi yıldır ülkenin tüm değerlerini alt üst etti. Yer altı ve üstü kaynaklarını peşkeş çekti. Ekonomi, sağlık, eğitim ve güvenlik konularını yerle bir etti. İYİ Parti olarak ülkemizi kuruluş ayarlarına döndürmek yeniden Cumhuriyet ve değerlerine sahip çıkmak için çalışıyoruz. Çivril’de de amacımız son 10 yılda yıkılan yok edilen değerleri yeniden inşa etmek. Çivril’i yeniden Denizli’nin en değerli en gözde ilçesi haline getirmek” şeklinde konuştu.

Çivril seçmeninin İYİ Parti’ye büyük ilgi gösterdiğini belirten İYİ Parti İlçe Başkanı Koray Eren’de yaptığı değerlendirmede, “En büyük gücümüz Çivril halkı ve seçmeni. Bizlere büyük bir sevgi ve muhabbet besliyorlar bunun farkındayız. Seçimlerde Çivril’in kazananı İYİ Parti olacak. Denizli’de Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız hemşerimiz Çivrilli Yasin Öztürk, Çivril’de de İsmail Çorbacıoğlu başkanımız ile seçimin galibi olacağız” dedi.

Editör: Haber Merkezi