Hem cinsi hem de alındığı yer konusunda Çivril Belediye Meclisinde, muhalefet meclis üyeleri tarafından gündeme alınarak eleştiri yağmuruna tutulan mandalar meclisin haberi olmadan satıldı iddiası ilçeye bomba gibi düştü.

İYİ Parti Belediye Meclis üyesi Koray Eren "Mandalar ne alınırken meclise soruldu, ne de şimdi satılırken meclise bilgi verildi. Başkanlık koltuğuna oturduğu günden beri meclisi yok sayan başkan koltuktan giderken de meclisi yok saymaya devam ediyor" dedi.

İlçeye Bomba Gibi Düşen İddia! Mandalar Satıldı

Kurulan Mandıra Ne Olacak

Manda çiftliği var diye bütçe ayrılarak yapılmış olan mandıranın akıbetinin ne olacağını soran Koray Eren, "Mandalarımız var diye süt ve süt ürünleri yapmak için Çivril'in parası ile mandıra kuruldu. Şimdi görüyoruz ki süt verecek tüm mandalar satılmış. Mandalar gibi mandırayı da mı satacaksınız? Geriye bir kaç tane manda yavrusu bırakılmış. Bu yavruların satılmama nedenini de merak ediyor, tüm Çivril halkını bu konuda aydınlatmanızı bekliyoruz. Birçok meclis toplantısında kaç tane manda olduğunu ve manda çiftliğinden ne kadar kar zarar edildiğini defalarca sormamıza rağmen kamuoyunu bu konuda hiç bilgilendirmediniz. Çalmadan çırpmadan 5 yıl Çivril'i yönettik derken keşke şeffaflık konusunda da titiz olsaydınız da ne meclis üyelerinin, ne de Çivril halkının kafalarında soru işareti bırakmasaydınız" dedi.

Çameli’ye Katkıyı Kadınlar Devraldı! Çameli’ye Katkıyı Kadınlar Devraldı!

İlçeye Bomba Gibi Düşen İddia! Mandalar Satıldı

Çivril Halkı Adına Soruyoruz

Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural’dan açıklama beklediklerini belirten Eren, "Sizin sır gibi saklayıp bilgi vermediğiniz manda çiftliğinden yüzden fazla mandanın satıldığı bilgisi bizlere ulaştı. Çivril halkı adına çiftlikten kaç tane manda, kaç liradan, kime ve neden satıldığını sormak benim meclis üyesi olarak görevim. Sizin de bir başkan olarak halkınıza bunların cevabını vermenin göreviniz olduğunu hatırlatıyorum" ifadelerini kullandı.

İlçeye Bomba Gibi Düşen İddia! Mandalar Satıldı

Editör: Haber Merkezi