31 Mart 2024’te gerçekleşecek olan yerel seçimler için takvimin ilerleyişi ve partilerin çalışmaları hızlandı. Bugün itibari ile tüm siyasi partiler aday listelerini teslim edecek. Saat 17.00 itibari ile teslim süresinin dolması sebebiyle siyasi partiler son hamlelerini yapmaya devam ediyor.

Tek Tek Sayıldı, Denizli’de Korsan Billboardlar Ortaya Çıktı Tek Tek Sayıldı, Denizli’de Korsan Billboardlar Ortaya Çıktı

Sürecin bitmesine saatler kala HÜDAPAR isimli bir partinin hamlesi sosyal medyada yankı uyandırdı. Daha önce kadınlar hakkında nedeni bilinmeyen bir şekilde söz hakkı alıp konuşan parti, konuşmalarına tezat bir olay ile gündeme geldi.

Türkiye’de bir ilke imza atan parti, Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde belediye başkan adaylığı için Zeliha Polat’ı aday gösterdi. Zeliha Polat’ın adaylığı birçok yorum aldı. “Kadın aday oluşunu desteklemekle birlikte keşke değer göreceği bir partiden aday olsaydı.”, “Kimsenin giyimi kimseyi ilgilendirmez ama çarşafla da seçimlere katılamaz!” , “Bir kural, bir düzen var. Nereden bileceğim Zeliha mı, Bediha mı?” şeklinde tepkiler gösterildi.

Editör: Haber Merkezi