Seçim çalışmalarına mahalle ziyaretleri ile devam eden Çivril AK Parti Belediye Başkan adayı Gürcan Güven muhtarlarla iftar yaptı. İğdir Çamlık Garden’da düzenlenen programa AK parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan’da katıldı.

Gurcan Guven 1

Mahalle muhtarları ile İftar yemeğinde bir araya gelen AK Parti Belediye Başkan adayı Gürcan Güven muhtarlara çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi vererek yerel seçimlerde destek istedi. Yemekte 2014 -2019 yıllarında görev süresinde Çivril’e kazandırdığı hizmetlerden bahseden Güven “Çivril için kararlıyız sizlerle güzel işlere imza attık atmaya devam edeceğiz” dedi. Yemekte konuşan Gürcan Güven Belediyeciliğin AK Parti ile yeni bir anlam ve boyut kazandığını belirterek “AK Parti döneminde Çivril birçok hizmetle tanıştı. Bu hizmetlerin devamı için yeniden yola çıktık. Sizlerin desteği ile Çivril’e yeni projeler kazandıracağız” dedi.

Mahallelerde vatandaş ve muhtarlar ile bir araya geldiklerini belirten Gürcan Güven “seçim döneminde her mahallemizde vatandaşlarımızla bir araya geldik sohbet ve hasbihal ettik. Muhtarlarımızla her zaman görüşüp istişare ediyoruz. Bugün Ramazan ayının ruhuna uygun şekilde birlikte iftar yapmak mahallelerimiz ile ilgili fikir ve projelerimizi sizinle paylaşmak sizden gelecek öneri ve istekleri dinlemek istedik. AK Parti Denizli Milletvekilimiz Cahit Özkan’da bizleri yalnız bırakmadı” dedi.

Yemekte konuşan AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan’da Çivril’de devam eden yatırım ve kamu hizmetlerinin devamı için 31 Mart Yerel seçimlerinde AK Parti’nin başarılı olmasının önemli olduğuna dikkat çekerek “Denizli Büyükşehir Belediyemiz ve Çivril Belediyemiz işbirliğinde Çivril’de birçok çalışamaya imza attık. Bu hizmet ve çalışmaların aksamdan devam etmesi için 31 Martta yeniden AK Parti’nin başarılı olması gerek bu konuda muhtarlarımızın desteğine güveniyoruz” dedi.

Gurcan Guven 01

Muhtarlarla birlikte iftar yapan Gürcan Güven ve Cahit Özkan’a AK Parti İlçe Başkanı Halil Ertuğrul ve AK Parti Belediye Meclis üyesi adayları da eşlik etti.

AK parti belediye Başkana dayı Gürcan seçim çalışmaları kapsamında Yeşil Çivril Belediyespor futbol Kulübü yönetim ve futbolcuları ile de iftar yemeğinde bir araya geldi. Vali Recep Yazıcıoğlu Konferans salonunda düzenlenen iftar yemeğine futbolcular ile Kulüp başkanı Kerem Boso ve yöneticiler katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "Coğrafya Kaderdir" Söylemi Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "Coğrafya Kaderdir" Söylemi

Yemekte yaptığı konuşmada amatör kulüplere verecekleri destekten bahseden Gürcan Güven “Amatör sporun gelişmesi ve ilerlemesi için belediye olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız.” dedi. Yemekte Kulüp başkanı Kerem Boso AK Parti adayı Gürcan Güven’e Yeşil Çivril Belediyespor forması hediye etti.

Editör: Atakan Göker