Denizli'nin Çivril ilçesinin Eski Belediye Başkanı Gürcan Güven seçim çalışmaları için geldiği Çivril’de aday adayı Vedat Demir’i işyerinde ziyaret ederek bir süre görüştü. İstifa ettikten sonra Çivril’e gelen ve ilk ziyaretini AK Parti’nin diğer aday adayı Özkan Avcı’ya yapan Gürcan Güven adaylık başvurusunun ardından, iş insanı ve belediye başkan aday adayı Vedat Demir ile bir araya geldi.

Babadağ Belediyesi Borcunu Açıkladı Babadağ Belediyesi Borcunu Açıkladı
Eski Başkan Seçim Çalışmalarına Başladı

Vedat Demir ile bir süre görüşen Gürcan Güven daha sonra esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Çalışma programı kapsamında Ak Parti'yi ziyaret eden Gürcan Güven İlçe Başkanı Halil Ertuğrul ile bir süre görüştükten sonra haftalık yönetim kurulu toplantısına katıldı.

Eski Başkan Seçim Çalışmalarına Başladı

Çivril gezi çalışmalarına Cumhur İttifakı ortağı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe yönetimi ziyareti ile devam eden Gürcan Güven, partinin ilçe yönetim kurulu üyeleri ve ilçe başkanı ile bir süre görüştü. Görüşmede Gürcan Güven ve İlçe Başkanı Ergun Çiftçi ülke gündemi ve yerel seçimler ilgili konularda fikir alışverişinde bulundu.

Eski Başkan Seçim Çalışmalarına Başladı

Ziyaretlerde yönetim kurulu üyeleri ile samimi bir görüntü ortaya koyan Gürcan Güven AK Parti İlçe Başkanı Halil Ertuğrul ve MHP İlçe Başkanı Ergun Çiftçi’ye birer tablo hediye etti.

Editör: Haber Merkezi