Aydın'da Minibüs Uçuruma Yuvarlandı: Ölü ve Yaralı Var! Aydın'da Minibüs Uçuruma Yuvarlandı: Ölü ve Yaralı Var!

İzmir Konak'ta, motosikletli şüpheliler bir eğlence mekanına silahlı saldırı düzenledi. Eğlence merkezinde ve çevredeki vatandaşların panik anları kameralara yansıdı. Yaşanan olayda yaralı ve can kaybı olmadı.
Gece saat 03.00 sıralarında Alsancak Semti Gazi Kadınlar Sokağı’nda meydana gelen olayda, sokakta bulunan eğlence mekanına motosikletli yüzü kapalı ve kasklı 2 şüpheli tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Bu esnada iş yerinin bitişiğinde yer alan bir diğer eğlence mekanı önündeki müşteriler panikle kaçtı. Şüpheliler ise hızla olay yerinden uzaklaşarak gözden kayboldu.
Yaşanan saldırının ardından olay yerine gelen polis ekipleri incelemelerin ardından iş yerine 4 merminin isabet ettiğini belirledi. Kaçan şüphelilerden birinin F.M. adlı şahıs olduğu değerlendirilirken, emniyet güçlerinin saldırganları yakalamak için geniş çaplı bir araştırma başlattığı öğrenildi. 
Öte yandan yaşanan saldırı ve korku dolu anlar bitişikteki iş yerinin kamerasına yansıdı. Görüntülerde saldırganların sokağa giriş anı ve motosikletin arkasındaki şahsın iş yerine tabancayla ateş ettiği, etraftakilerinse panikle kaçıştığı yer alıyor.
 

Editör: Tolga Çetin