Dünya 3 Bant Bilardo şampiyonu Tayfun Taşdemir, Denizli'de bilardo severlerle buluştu. NR Marble sponsorluğu ile düzenlenen Tayfun Taşdemir Handikaplı Bilardo Turnuvası'nda unutulmaz anlar yaşandı. Taşdemir'in de katıldığı turnuvaya 112 bilardocu da katılarak, katılım rekoru kırıldı.

Dünya Şampiyonu Denizlililerle Buluştu

Finale Tayfun Taşdemir ve Sinan Kutluay Kaldı

3 bant bilardo turnuvasının finalinde Sinan Kutluay ve Tayfun Taşdemir finale kaldı. Final maçında karşı karşıya gelen Kutluay ve Taşdemir mücadelesinde Taşdemir galip geldi. Turnuvada şampiyon olan Taşdemir'e ödülü NR Marble Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Tokgöz ve eşi Nur Tokgöz tarafından verildi. İkinci olan Sinan Kutluay’a ödülünü Abdurrahman Tokgöz takdim etti. Dereceye giren sporculara ödüllerini Denizli Bilardo İl Temsilcisi Mehmet Selçuk verdi.

Denizli’de Badminton Rüzgarı Esecek! Denizli’de Badminton Rüzgarı Esecek!

NR Marble Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Tokgöz, “Ülkemiz ve dünya için bir marka haline gelen Tayfun Taşdemir, ulaşamadığı bir hedef neredeyse kalmadı. Hayatında daha da başarılı olmasını diliyoruz. Denizli’ye geldiği için de çok mutluyuz, çok büyük bir değer ve buna vesile olduğumuz için mutluyuz. Kendisine Denizli ve firmamız adına teşekkür ederim” dedi.

Dünya Şampiyonu Denizlililerle Buluştu


Turnuvaya isminin verilmesinden dolayı onur duyduğunu ifade eden Türkiye Bilardo ve 3 Bant Dünya Bilardo şampiyonu Tayfun Taşdemir ise, “Çok yoğun bir ilgi vardı, çok güzel vakit geçirdim. Maçlar çok güzel geçti. Turnuvaya çok fazla sporcu katıldı. Burada birinciliğin ve ikinciliğin önemi yok, şölen gibi bir turnuva oldu. Emeği geçen NR Marble ve ailesine çok teşekkür ediyorum. Çok sıcak bir karşılama vardı. Yürekleriyle, her türlü imkanlarıyla beni çok memnun ettiler bazen utandım. Denizli’de olduğum için çok mutluyum. İnşallah seneye yakın bir zamanda görüşürüz” şeklinde konuştu.
3 Bant Dünya ve Türkiye Bilardo şampiyonu Tayfun Taşdemir, sevenleriyle hatıra fotoğraflarını çektirmesinin ardından, bilardo severlerle sohbet etti.

Editör: Haber Merkezi