Resmi Açıklama Geldi! İran Cumhurbaşkanı ve Dışişleri Bakanı Hayatını Kaybetti! Resmi Açıklama Geldi! İran Cumhurbaşkanı ve Dışişleri Bakanı Hayatını Kaybetti!

Olay dün akşam saatlerinde, Aydın-Denizli Karayolu Sanayi Kavşağı mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, 71 yaşındaki Salih Nuri Aşuk, 09 NB 281 plakalı motosikleti ile yaya geçidini kullanarak araçlar kırmızı ışıkta beklediği sırada yolun karşısına geçmek istedi. Kısa süre sonra ışığın yeşile dönmesi ile T.K. yönetimindeki 09 AFH 346 plakalı tırın kör noktasında kalan Aşuk, motosikleti ile tırın altında kaldı. Çevredeki vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezine olayı ihbar etti. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yapmış olduğu incelemede 71 yaşındaki Salih Nuri Aşuk'un olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. 

Kahreden Detay, Kazadan Sonra Belli Oldu

Son nefesini tırın altında kalarak veren 71 yaşındaki Salih Nuri Aşuk'un ölümünün ardından kahreden detay ortaya çıktı. Salih Nur Aşuk'un doğum gününde hayatını kaybettiği öğrenildi.

Editör: Atakan Göker