23 Nisan Salı günü, Denizli'de kurulması planlanan ve iddiaya göre Denizli Futbol Kulübü'nün resmi sosyal medya hesabı olan @denizli_fk'dan yapılan paylaşımda;"Bugün saat 14.00'te kurulumuz, Denizlispor Yönetimi ile bir araya gelmiştir. Toplantıda birçok konu ele alınmıştır ve birkaç konu dışında anlaşma sağlanmıştır. Eksik olan konuların konuşulması adına hem biz yönetim olarak, hem de Denizlispor Yönetimi süre istemiştir. Yendien toplanmak üzere toplantıya ara verilmiştir. Cumartesi veya en geç pazartesi yeniden toplantı yapılacaktır. Zamanı cuma günü sabah açıklanacaktır. Şehrimize ve güzel ülkemize hayırlı olsun. Kazanan Denizli olacaktır. Toplantının detayları net karar alındıktan sonra açıklanacaktır. Denizli Futbol Kulübü A.Ş." ifadeleri kullanıldı. 

Alex Geri Dönüyor! Alex Geri Dönüyor!

Denizli Fk Aciklama

Denizlispor'dan Sert Açıklama

Denizlispor'un resmi sosyal medya hesaplarından cevap niteliğinde açıklama geldi. Yapılan açıklamada; "Denizlispor Kulübü Olağan Genel Kurulumuzun 06 Mayıs 2024 tarihinde yapılacağı kamuoyuna açıklanmıştır. Denizlispor Kulübü Yönetim Kurulu olarak, olağan genel kurul çalışmaları sürdürülmektedir. Tüzüğümüz gereği 3 yılda bir Mayıs ayında yapılan genel kurulumuz öncesi, sosyal medyada yapllan bazı açıklamalar ve olmayan toplantı ve görüşmeler hakkında
kamuoyunu bilgilendirmek için bir açıklama yapma gereği duyulmuştur. Sosyal medyada Denizli Futbol Kulübü A.Ş. imzasıyla yapılan açıklamada,Denizlispor Yönetim Kurulu ile toplantı ve görüşmeler yapıldığı, bir çok konuda anlaşma sağlandığı, görüşmelerin devam ettiği şeklinde hayal ürünü, hiç bir gerçekliği bulunmayan açıklamalar bizi hayretler içinde bırakmıştır. Ne yukarda adı geçen oluşum ne de başka kişi, kurum kuruluş veya kişilerle toplantı veya görüşme yapılmamıştır. Denizlispor Kulübü pazarlık malzemesi yapilmamış ve yapılmayacaktır. Denizlispor Kulübü bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da delegelerinin oylarıyla genel kurullarda seçilecek yönetimler tarafindan yönetilecektir. Denizlispor Yönetim Kurulu olarak bu tür paylaşımlara dedikodu veya haberlere itibar edilmemesini rica ediyoruz. Denizlispor Kulübünü yönetmeye talip olanların başvuracağı tek adres genel kuruldur. Kamuoyunun bilgisine sunarız." ifadeleri kullanıldı.

Denizlispor AciklamaDenizlispor Aciklama 1

Editör: Atakan Göker