Anadolu Toplum Derneği Başkanı Casim Koçyiğit, düzenledikleri festivalin duyurusunu yapmak için Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nde  basın toplantısı düzenledi. 

Denizlide Bu Festival Ilk Kez Duzenlenecek1

Anadolu Toplum Derneği Başkanı Casim Koçyiğit, "Birincisini düzenlediğimiz Yöresel Lezzetler Festivali, Denizimiz'e Anadolumuza hayırlı ve uğurlu olmasını temelli ediyoruz. Denizli demek, Anadolu demek. 81 ilin Denizli’de kardeşçe, dostça yaşaması bizim için sevinç kaynağı. Cennet topraklarda birbirimize sahibiz. Kardeşlik, dostluk, lezzet ile festivalde olacağız. Bu etkinliğin insanlar açısından çok yararlı olacağını düşünüyoruz. Denizli yer altı ve yer üstü zenginlikleri çok fazla bir yer. Denizli’ye ne kadar katkıda bulunursak o kadar gurur duyarız. Bu festivalin geleneksel hale getirilmesini umut ediyoruz” dedi.

Denizli’deki ‘Şehrazat’ Dizisi Çekimlerine Soruşturma Denizli’deki ‘Şehrazat’ Dizisi Çekimlerine Soruşturma

Denizlide Bu Festival Ilk Kez Duzenlenecek

Festival, Adalet Parkı'ndaki sosyal etkinliklerin yapıldığı alanda 19 Nisan itibari ile başlayacak ve 24 Nisan'a kadar devam edecek.

5 ilin yöreresel ürünlerinin katılımıyla yapılacak olan festivalde yöresel sanatçılar da yer alacak. Festivale Iğdır, Ağrı, Muş ve Van illerinin katılım sağlayacağı bilgisi verildi.

Toplantı sonrasında gazetecilerin önerilerini dinleyen Anadolu Toplum Derneği Başkanı Casim Koçyiğit, gazetecilerin verdiği fikirleri dikkate alacağını söyleyen Başkan, ilerleyen dönemler için bunları dikkate alarak ilerleyeceğini ifade etti. 

Denizlide Bu Festival Ilk Kez Duzenlenecek2

Editör: Kardelen Başol