Resmi olmayan sonuçlara göre, Denizli’de Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) büyükşehir belediyesi ile birlikte Merkezefendi, Pamukkale, Acıpayam, Tavas, Çivril, Kale, Serinhisar, Honaz, Çardak, Bozkurt, Çal, Bekilli, Güney, Buldan ve Sarayköy’de seçimi kazanırken, Ak Parti Baklan, Babadağ ve Çameli’de Yeniden Refah Partisi (YRP) ise Beyağaç’ta seçimi kazandı.
Resmi olmayan sonuçlara göre ilçe belediye meclis üyeleri de belirlendi.

Merkezefendi’de Fark Büyük 

Merkezefendi Belediye Meclisi’nde ise CHP’li Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ın yüzde 57’lik seçim zaferi meclise de yansıdı. 37 kişilik Merkezefendi meclisinde 26 koltuk CHP’nin, 11 koltuk ise Ak Parti’nin oldu.

Denizli Büyükşehir Kültür Daire Başkanı Bir Sanatçı Oldu Denizli Büyükşehir Kültür Daire Başkanı Bir Sanatçı Oldu

CHP sıralarından meclise giren üyelerin isimleri, Levent Özel, Ramazan Türkaslan, Bilal Barunduk ve İsmail Koçkaya, Tarık Boyar, Osman Bartal, Ufuk Durmuş, Fatma Atıcı Bakcan, Osman Tığ, Ayşen Kocabay, Özdilek Koçoğlu, Berzan Taşer, Yasemin Yeniyol, Gülşen Yarımca, İrfan Karababa, Soner Yıldız, Bilal Duran, İlhan Cem Kıyak, Zülal Avcı, Mehmet Çakmak, İsmail Altun, Musa Coşkun, Namık Kemal Arı, Yusuf Tali, Rahmi Ataş ve Enis Kara oldu. 

Ak Parti üyeleri ise Ali Değirmenci, Feride Kabadayılar, Tercan Türkmen, Hüseyin Kesici, Mukaddes Sezer, Abdullah Kandemir, Ali Şimşek, Yavuz Aki, Bayram Deyneli, Kıyasettin Bel, ve Mehmet Salih İrdem oldu. 

Pamukkale’de Yarısından Fazlası CHP’li

Ali Rıza Ertemur’un yüzde 46 ile kazandığı Pamukkale ilçesinde ise sandalyelerin 25’i CHP’ye giderken, 12’si Ak Parti’nin oldu.

Kontenjandan, Ali Marım, Ümid Dizdaroğlu, Uğur Çizmecioğlu ile Kadir Keskin meclise girdi.

CHP sıralarından ise, Himmet Yavaş, Emrah Cihan Deniz, Bülent Taylan Kaplan, Mahinur Dingil, Mustafa Gülmez, Himmet Keysan, Coşkun Emik, Havva Kinik, Özcan Dama, İbrahim Savan, Serkan Tüğdür, Betül Yiğit, Süleyman Koç, Rıdvan Yıldız, İsmail Aksoy, Nuray Şadiye Özkaya, Alican Kaplan, Gökben Askeroğlu, Anıl Çelik, Ayşenur Karaca ve Emirhan Ali Gönültaş meclise girdi.

Ak Parti’den Hakan Çetinkaya, Osman Nuri Nazlıer, Münevver Tekaslan, Enderay Bozbay, Erkan Tıkıroğlu, Mesut Bayram, Ensar Çaray, Raşit Özdemir, Mehmet Er, İsmail Balaban, Hülya Baştanoğlu ve İhsan Aybey meclise girdi.

Editör: Haber Merkezi