24 Ekim tarihinden bu yana uyuşturucu ticareti yapma ve sağlama suçundan tutuklu olarak yargılanan sanık A.S bugün hakim karşısına çıktı. Arkadaşları E.K. ve G.O ile Antalya’ya uyuşturucu tedarik etmek için giden A.S Antalya’dan Denizli’ye dönerken polis ekipleri tarafından durdurulmuş, üzerinde uyuşturucu madde buldurması sebebiyle yakalanmıştı.  

Denizli'de Bir Ev Alevlere Teslim Oldu Denizli'de Bir Ev Alevlere Teslim Oldu

Denizli 2. Ağır Ceza Mahkemesinde hakim karşısına çıkan sanık A.S savunmasında, “Antalya’ya 3 arkadaşımla  beraber gittik. Kişi başı 10 gr. toplamda 30 gr. eroin aldık. 8-9 aydır AMATEM'de tedavi gördüm son bir aydır bu batağa tekrar düştüm ve yoksunluk çektiğim için gittik çok pişmanım” dedi. 

Öncesinde ikametinde terazi ele geçirilen sanık A.S. savunmasında ticaret yaptığını bu sebeple terazi kullandığını söyledi. Sanık A.S.’nin avukatı ise müvekkilinin sadece işi için terazi kullandığını söyleyerek müvekkilim satıcı değil sadece kullanıcı dedi.  

Savcı mütalaasını ikametinde bulunanlar ve cep telefonundaki mesajlar sebebiyle ceza almasını talep etti. Tutuklu olarak yargılanan A.S için karar duruşması Denizli Ağır Ceza Mahkemesinde 5 Mayıs’ta görülecek.

Editör: Aslıhan Kılıçellli