31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonuçlarına göre, yerel seçimde aday olan 26 milletvekilinden 4’ü belediye başkan adaylığını kazandı. Denizli’de ise büyükşehir adayı olan 2 vekil yerel seçimlerde başarılı olamadı. İYİ Partili Milletvekili Yasin Öztürk Denizli’de 4.63% oranında oy alırken Saadet ve Gelecek Partisinin ortak adayı Milletvekili Sema Silkin Ün 0.3% oranında oy aldı.  

Çal Belediye Başkanından Ses Kaydı İddiası! "Bu Adam Psikopat!" Çal Belediye Başkanından Ses Kaydı İddiası! "Bu Adam Psikopat!"

Resmi olmayan sonuçlara göre CHP'nin aday gösterdiği 5 milletvekilinden 4'ü belediye başkanı seçildi. 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne İYİ Parti'den 7, CHP ve Saadet Partisi'nden 5, AK Parti'den 4, DEVA Partisi, DEM Parti ve Türkiye İşçi Partisi'nden 1, HÜDA PAR'dan 2 olmak üzere toplam 26 milletvekili katıldı. Denizli’de ise büyükşehir adayı olan Milletvekili Yasin Öztürk ve Denizli Milletvekili Sema Silkin Ün Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde başarılı olamadı. 

Muhabir: Aslıhan Kılıçelli