Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, 20 ve 23. Dönem Milletvekili, 54. Cumhuriyet hükümetinde Devlet Bakanı olarak görev yapan Gürcan Dağdaş’ın X hesabında yaptığı paylaşıma alıntı girerek “Mevcut Milletvekiliyim Diyemiyoruz” dedi.  

Yavuz Değirmenci

Siyasetçi Eşittir Hırsız, Ahlaksız, Fırıldak” 

20 ve 23. Dönem Milletvekili, 54. Cumhuriyet hükümetinde Devlet Bakanı olarak görev yapan Gürcan Dağdaş’ın X hesabından AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu’ nun Rolex marka saatli fotoğrafıyla paylaştığı biz ‘milletin ta kendisiyiz’ mesajlı paylaşımının silinmesine tepki gösterilen bir paylaşımın üzerine, “Çay ocağında çay içerken vatandaş soruyor: ne işle meşgulsün? emekliyim diyorum… Soruyor nerden; Devletten… Eski bakanım, milletvekiliyim diyemiyorum. Bu vicdansızların, sonradan görmelerin, emeksiz ve haksız yolla zenginleşenlerin yüzünden, onur duyarak görev yaptığım kurumu söyleyemiyorum çünkü siyasetçi eşittir “Hırsız-ahlaksız-fırıldak” kanaatinin yaygınlaştığını görüyorum. Çok üzücü tanıdığım ahlak timsali siyaset ve devlet adamlarını nasıl anlatayım ki? Nasıl diyeyim ki, biz o bildiklerinizden değiliz. Desem de inandıramayacağım ki işin en acı olan yanı, bu ahlak yoksunluğu hastalığının Siyasetin tüm Kurumlarını enfekte ettiği” şeklinde açıklama yaptı.  

Gürcan Dağdaş

Gürcan Dağdaş’ın bu paylaşımına destek veren Denizli İYİ Parti Milletvekili Yasin Öztürk ise “Sn. Bakanım, siz yine de bize göre şanslısınız. Siyaset yapanları o kadar itibarsızlaştırdılar ki, Biz, ‘mevcut milletvekiliyim’ diyemiyoruz”açıklamasında bulundu.  

Denizli (2)

Çal Belediye Başkanından Ses Kaydı İddiası! "Bu Adam Psikopat!" Çal Belediye Başkanından Ses Kaydı İddiası! "Bu Adam Psikopat!"

Muhabir: Aslıhan Kılıçelli