Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 31 Mart'ta gerçekleşecek olan yerel seçimlere yönelik hazırlıklarını sürdürüyor. Parti, daha önce Sarayköy, Bekilli, Çal ve Serinhisar ilçelerindeki adaylarını duyurduktan sonra, bugün Genel Başkan Özgür Özel başkanlığında gerçekleşen Parti Meclisi toplantısı sonrasında 8 ilçede daha belediye başkan adaylarını kamuoyuyla paylaştı.

Şeniz Doğan Tekrar Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Oldu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 31 Mart'ta gerçekleşecek yerel seçimlere dair aday belirleme sürecinde önemli açıklamalarda bulundu. Merkezefendi ilçesinde mevcut Belediye Başkanı olarak görev yapan Şeniz Doğan, CHP tarafından tekrar Merkezefendi Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. Doğan'ın ismi bir süredir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak konuşuluyordu.

Denizli'de CHP İlçe Belediye Başkan Adayları Açıklandı

Parti Meclisi tarafından açıklanan diğer adaylar arasında ise Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik ve Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek dikkat çekti. İkilinin isimleri, sırasıyla Bozkurt ve Honaz ilçelerinde Belediye Başkan adayları olarak belirlendi.

CHP'nin belirlediği diğer adaylar arasında Acıpayam, Çivril, Baklan ve Beyağaç ilçelerinden isimler de bulunuyor. Acıpayam Belediye Başkan adayı Levent Yıldırım, Beyağaç Belediye Başkan adayı Hüseyin Erol, Baklan Belediye Başkan adayı Nail Şaşmaz ve Çivril Belediye Başkan adayı Kemal Aslan olarak açıklandı.

Eski AK Partili Erkan Hayla CHP'den Aday Oldu

CHP tarafından duyurulan 8 isim arasında en dikkat çeken isim ise eski Ak Partili Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla oldu. Hayla, CHP'den Kale Belediye Başkan adayı olarak belirlendi.

Özgür Özel’den Çavuşoğlu’na Övgü Dolu Sözler! Özgür Özel’den Çavuşoğlu’na Övgü Dolu Sözler!
Editör: Haber Merkezi