2024 yılın ocak ve şubat ayında Denizli AK Parti Milletvekillerinin TBMM’de ‘İlk İmzasının Bulunduğu Kanun teklifi’ sayısı ve ‘İmzasının bulunduğu kanun teklifleri sayısı belli oldu. 

2024 yılın ocak ve şubat ayında Denizli AK Parti Milletvekillerinin TBMM’de ‘İlk İmzasının Bulunduğu Kanun teklifi’ sayısı ve ‘İmzasının bulunduğu kanun teklifleri’ sayısı belli oldu. Bu bağlamda en çok maddede ismi geçen AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin oldu. 

Bbb

Denizli AK Parti Milletvekili Cahit Özkan 

Denizli AK Parti Milletvekili Cahit Özkan’ın İlk İmzasının Bulunduğu Kanun teklifi’ sayısında herhangi bir madde yer almazken ‘imzasının bulunduğu kanun tekliflerinde’ ise 1 madde yer aldı.  

MHP Çivril İlçe Başkanı Gürbüz Çiftçi’nin Türkçülük Bayramı Açıklaması MHP Çivril İlçe Başkanı Gürbüz Çiftçi’nin Türkçülük Bayramı Açıklaması

Cccc

Denizli AK Parti Milletvekili Şahin Tin 

Denizli AK Parti Milletvekili Şahin Tin’in İlk İmzasının Bulunduğu Kanun teklifi’ sayısında herhangi bir madde yer almadı. ‘İmzasının bulunduğu kanun tekliflerinde’ 4 madde yer aldı.  

Aaa

Denizli AK Parti Milletvekili Nilgün ÖK’ün ise ‘İlk İmzasının Bulunduğu Kanun teklifi’ sayısı bulunmazken, ‘İmzasının bulunduğu kanun tekliflerinde’ 2 madde yer aldı.  

Editör: Aslıhan Kılıçellli