Denizlili Vatandaş Vergisini Ödeyemiyor! Şikayet Var! Denizlili Vatandaş Vergisini Ödeyemiyor! Şikayet Var!

MHP Denizli Çivril İlçe Başkanı Ergun Çiftçi yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ak Parti İlçe Başkanı Halil Ertuğrul’u ziyaret etti. Haftalık yönetim kurulu toplantısı sonrası gerçekleşen ziyarette MHP ilçe Başkanı Çiftçi Ak parti İlçe başkanı Ertuğrul’a Devlet Bahçeli ve Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafını hediye etti.

Cumhur İttifakı Dayanışması

Ziyaretten sonra yaptığı bilgilendirmede Cumhur İttifakı olarak millet ve memleket için çalışmaya devam edeceklerini belirten AK Parti İlçe Başkanı Halil Ertuğrul, “Cumhur ittifakı ortağımız MHP İlçe Başkanı Ergun Çiftçi ve yönetimi ile bir araya gelerek dostluk bağımızı pekiştirdik. İnancımız ve heyecanımızla ülkemize ve milletimize hizmet yolunda durmadan ve yorulmadan koşacağız. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun” dedi.

Cumhur İttifakı Dayanışması

MHP İlçe başkanı Ergun Çiftçi’de gösterdiği ev sahipliği ve misafirperverlikten dolayı Ak Parti İlçe Başkanı Halil Ertuğrul ve yönetimine teşekkür ederek “Cumhur ittifakı ortağımız Ak Parti İlçe Başkanı Halil Ertuğrul ve yönetimi ile bir araya gelerek dostluk bağımızı pekiştirdik. Milletimize hizmet yolunda durmadan ve yorulmadan koşacağız. Genelden yerele birlik ülkede yönetimde dirlik birliğin gücüyle” ifadelerine yer verdi.

Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Editör: Haber Merkezi