Yerel seçim çalışmalarına devam eden İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yasin Öztürk memleketi Çivril’de mahalle ziyaretleri yaparak seçmen ve vatandaşlarla bir araya geldi. Kıralan mahallesinden başlayan Çivril programında hemşerileri tarafından büyük ilgi ile karşılanan Öztürk pazaryeri ve kahve ziyareti yaptı.

Kıralan Mahallesi ziyaretine pazaryerinde başlayan Çivril programında seçmenlerden İYİ Parti’ye destek isteyen Yasin Öztürk, önce Denizli ve Çivril Belediye başkanlarının sonrasında da Türkiye’de büyükşehirler başta olmak üzere birçok il ve ilçenin İYİ Partili kadrolara tarafından yönetilmesinin kaçınılmaz olduğunu söyledi. Kıralan Mahallesinde pazaryerinde esnaf ve vatandaşlara projeleri ve hedefleri ile ilgili bilgi veren Öztürk, Denizli’de konut sahibi olmayan 25 bin aileye ücretsiz konut verecekleri sözünü yineledi. Denizli ve ilçeleri için birçok proje hazırladıklarını belirten Öztürk “Seçime İYİ Parti bayrağı ile giren tüm belediye başkana dayı arkadaşlarımız yaşadıkları ilçeler ile ilgili projeler hazırladı. Bizlerde Büyükşehir Belediyesi olarak hem Denizli hem de ilçelerde hayata geçireceğimiz projeler hazırladık. 31 Mart’tan sonra bu proje ve fikrilerimizi uygulamaya geçirerek vatandaşa hizmet edeceğiz” dedi.

Kıralan Mahallesini ziyaretinin ardından Çıtak Mahallesini ziyaret eden İYİ Parti Denizli Milletvekili ve Denizli Büyükşehir Belediye başkan adayı Yasin Öztürk burada da kahve toplantısında vatandaşlara hitap etti. Çok sayıda mahallelinin katıldığı toplantıda Çivril ilçesinde ve Çıtak mahallesinde yapılması hedeflenen projelerini anlatan Yasin Öztürk, Çivril Belediye Başkan adayı İsmail Çorbacıoğlu ve kendisi için destek istedi.

Sandıkta Kendi Evlatlarına Sahip Çıkın 

Çal Belediye Başkanından Ses Kaydı İddiası! "Bu Adam Psikopat!" Çal Belediye Başkanından Ses Kaydı İddiası! "Bu Adam Psikopat!"

Çivril gezisinin diğer durağı Irgıllı Mahallesinde de büyük bir sevgi ile karşılanan Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yasin Öztürk burada yaptığı kahve konuşmasında milli değerlere sahip kadrolarla göreve talip olduklarını belirterek “İYİ Parti kadroları başkan adayları, meclis üyesi adaylarının hepsi de bu memleketin bağrından çıkmış, milletini, değerlerini bilen Anadolu evlatları. 31 Martta oy verirken kendi çocuklarınızı sandıkta yetim bırakmayın, kendi çocuklarınıza haksızlık etmeyin. Bu çocukların tek derdi tek gayesi Çivril, Çivril halkı. 31 Mart’ta bizlere vereceğiniz her oy, şer odaklarına, çıkar ortaklarına, menfaatçilere vurulacak tokat olacaktır” dedi.

Sizi Seçim Zamanı Sizi Arayanları Değil Her Zaman İçinizde Olanları Tercih Edin

Sadece seçim zamanı mesaj atan ya da köylerine gelenleri değil her zaman içlerinde olan adayları tercih etmelerini isteyen Yasin Öztürk “Başkan olacağım diye karşınıza gelenler sadece seçim zamanı yanınıza geliyorlar. Siz gitseniz kapıdan almıyor ya da yardımcısına havale ediyor. Oy isteme zamanı da karşınıza çıkıp oy istiyor. Bunların başkanlığı da idareciliği de böyle olur. Onun için siz işini İYİ yapacak, Çivril’e İYİ gelecek, Denizli’yi İYİ edecek adaylara içinizden çıkmış her zaman da sizin yanınızda olan isimlere oy verin” dedi.

Yasin Öztürk ve İYİ parti İlçe başkan adayı İsmail Çorbacıoğlu’nın Çivril’de son durağı Gürpınar Mahallesi oldu. Gürpınar mahallesinde pazaryerinde vatandaşlarla bir süre sohbet eden Yasin Öztürk daha sonra mahalle kahvesinde vatandaşlar ile bir araya gelerek çalışmaları hakkında bilgi verdi. Gürpınarlı vatandaşların sorularına samimiyetle cevap veren İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yasin Öztürk “ Yasin’de İsmail’de sizin evladınız. Bizlere vereceğiniz her oy sizlere hizmet olarak dönecek ‘haydi Çivril her şey sil baştan, Geliyor Yasin başkan’ diyerek Gürpınarlılardan destek istedi.

Editör: Hatice İçke