Seçim çalışmalarına mahalle ziyaretleri ile devam eden İYİ Parti Çivril Belediye Başkan Adayı İsmail Çorbacıoğlu hazırladıkları projeler ile Çivril’in çehresinin değişeceğini söyledi. Mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelen Çorbacıoğlu; “Çivril için hayati önem taşıyan projeler hazırladık desteklerinizle bunları hayat geçireceğiz.” dedi. 

“Sebze ve Meyve Hali ve Kurutma Tesisi Yapacağız”

Çivril’in tarım kenti olduğuna vurgu yapan İYİ parti Belediye Başkan Adayı İsmail Çorbacıoğlu tarımsal projelerin kendileri için öncelikli olduğuna dikkat çekti. Organize Sanayi Bölgesinin faaliyete geçmesiyle Çivril’de yetişen tarımsal ürünlerin işlenmesine yönelik projeler geliştirdiklerini belirten Çorbacıoğlu “Çivril meyve ve sebze üretim merkezi. Yetişen meyve sebzeleri kurulacak hal ile Türkiye pazarına pazarlarken bir kısım meyve sebzeyide, hayata geçireceğimiz kurutma tesislerinde işleyecek ve kuru sebze meyve olarak hem yurt dışına hem iç piyasaya pazarlamaya olanak sunacağız. Bu yolla çiftçimiz daha çok kazanç elde ederken ürününü de aracısız ve ilk elden pazarlama olanağı bulacak.” dedi.

Ismail Corbacioglu Civril

Denizlili Vatandaş Vergisini Ödeyemiyor! Şikayet Var! Denizlili Vatandaş Vergisini Ödeyemiyor! Şikayet Var!

Kadın Kooperatifi Faal Olacak

Kadın Kooperatifleri vasıtasıyla Çivrilli kadınları üretim sürecine dahil edeceklerini belirten İsmail Çorbacıoğlu; “Çivril’in yöresel ürünlerini üreterek satış ve pazarlaması konusunda Kadın kooperatifleri kuracak ve onları faal bir şekilde işleteceğiz. Kooperatiflerde üretilen ürünlerimden elde edilen gelir Çivrilli kadınlara maddi katkı sağlarken ilçenin de tanıtımına olanak sağlayacak. Kadın ve Gençler için her zaman pozitif ayrımcılık yapacağız” dedi.

Katlı Otopark Şehir İçi Trafiğine Çözüm Olacak

Çivril’in en büyük sorunlarından birisinin şehir içi trafik ve otopark sorunu olduğunu belirten İsmail Çorbacıoğlu; “Özellikle yaz aylarında Çivril trafiği ve otopark sorunu içinden çıkılmaz bir durum alıyor. Yapacağımız katlı otopark ile bu sorunu çözeceğiz. Otopark ve şehir içi trafik ertelenecek bir sorun olmaktan çıktı. Öncelikli hedeflerimizden biri otopark. Şehrin muhtelif noktalarına katlı otoparklar yapacağız şehir içi trafiği yeniden düzenleyerek hem vatandaşın hem de esnafın rahat etmesini sağlayacağız.” dedi. 

Ismail Corbacioglu Civril 3

Turizm Kenti Çivril’de Plaj Yapacağız

Çivril’in Ege Bölgesinde ciddi bir turizm potansiyeline sahip olduğunu ifade eden Çorbacıoğlu; “Çivril’de hayata geçireceğimiz en büyük hizmetlerden biri ‘Akarsu Yüzme Plajı’ olacak. Çivril’de yaşayan herkes yüzmeyi ya Menderes Nehrinde ya da Işıklı gölünde öğrenmiştir. Yazın en büyük eğlence dere ve nehirlerde yüzmektir. Biz bunu turizme kazandıracağız. Yapılacak olan plajla Çivril’de kumsal tadında tatil olanağı ve keyifli zaman geçirme imkanı oluşturacağız.” dedi.

Editör: Atakan Göker