Denizli Büyükşehir’in Emekli Yardımı Başvuruları Yarın Başlıyor! Denizli Büyükşehir’in Emekli Yardımı Başvuruları Yarın Başlıyor!

Saadet Partisi ile birlikte Belediye meclis üyesi listesini hazırlayan Gelecek Partisi Çivril Belediye Başkan adayı Ramazan Çakan, mahalle ve kahve ziyaretlerine başladı. Ziyaretlerinde vatandaşlara proje ve fikirlerini anlatan Çakan, 31 Mart Yerel Seçimlerinde destek istedi.Çivril’de Saadet Partisi Ve Gelecek Partisi Meclis Listesini Yaptı2

Denizli’de seçime Milletvekili Sema Silkin Ün ile gireceklerini belirten Çivril Belediye Başkan Adayı Ramazan Çakan, “Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Milletvekilimiz Sema Silkin Ün oldu. Çivril’de de biz bu kutlu yola çıktık. Hem Denizli hem de Çivril’de seçimlerde güzel bir oy alacağız. Saadet Partisi ile uyum içinde hem Denizli’de hem Çivril’de güzel bir çalışma ortamı yakaladık. Mahalle ziyaretlerinde gördüğümüz ilgi beklediğimizden yüksek. Bu ilgi ve sevgi sandığa yansıyacak” dedi.

Çivril’de Saadet Partisi Ve Gelecek Partisi Meclis Listesini YaptıMeclis üyelerinin belirlenmesinde Saadet Partisi ile ortak hareket ettiklerini de sözlerine ekleyen Ramazan Çakan, “Parti genel merkezlerimizin aldığı karar ile yerel seçimlerde birlikte hareket edeceğiz. Bu bağlamda Çivril Belediye Meclis listemizi belirledik ve başvurumuzu yaptık. Meclis üyelerimizle birlikte saha çalışmalarımızla devam ediyoruz. Güzel bir Gelecek için hep birlikte çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Editör: Durmuş Özke