Denizli’nin Çivril İlçesi’nde birçok mahalle muhtar adayının mahallesindeki eksikleri tamamlamak için çaba sarf etmesi, mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılanıyor. 

Her adayın farklı bir eksiği tamamlaması mahalleleri daha güzel hale getirirken adaylar seçime kadar çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.

Civril Muhtar1

Ünlü Rock Grubu Solisti Başkan Şeniz Doğan’ı Ziyaret Etti Ünlü Rock Grubu Solisti Başkan Şeniz Doğan’ı Ziyaret Etti

Çalışmalara kapsamından Çivril İlçesi Akpınar Mahallesi muhtar adayı Murat Ün’de, TOKİ sakinlerinin isteğini yerine getirerek vatandaşların bir ihtiyacını gidermiş oldu. Akpınar Mahallesinde adaylığını ilk açıklayan isimlerden olan iş insanı Murat Ün, TOKİ sakinlerinin bank, masa ve çevre düzenlemesi ihtiyacını Çivril Belediyesi ile iletişime geçerek çözüme kavuşturdu. 

Yapılan çalışma sonrası yapılanları sosyal paylaşım sitesindeki sayfasından duyurun muhtar adayı Ün Çivril Belediye Başkanı ve personeline teşekkür etti. Muhtar adayı Murat Ün yaptığı paylaşımda “TOKİ Sakinlerimizin İsteği Üzerine Çivril Belediyesi ile Görüşüp Belirli Yerlere Banklarımızı Yerleştirdik. Talebimi En Hızlı Şekilde Çözüme Ulaştırdığı İçin Niyazi Vural Başkanıma Teşekkür Ederim” dedi.

Editör: Aslıhan Kılıçellli