Ülkemizde son zamanlarda alternatif rock müziğe renk veren gruplardan biri Mavi Gri grubunun solisti Akif Alkan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ı ziyaret etti.  

Denizli Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan gerçekleşen ziyaret ile ilgili, “Gençlerin severek dinlediği Mavi Gri Grubu’nun solisti Akif Alkan’a ziyareti için teşekkür ediyor, tüm gençlerimizin sanat ve bilimle iç içe olmasını diliyorum” paylaşımında bulundu.   

mavi gri üyeleri

Başkan Bülent Nuri Çavuşoğlu “Cumhuriyet Ateşini Sonsuza Kadar Yaşatacağız” Başkan Bülent Nuri Çavuşoğlu “Cumhuriyet Ateşini Sonsuza Kadar Yaşatacağız”

Akif Alkan Kimdir? 

Grubunun solisti Akif Alkan grubun kurucu üyelerinden. Mavi Gri’nin hem vokalinde hem de ritim gitarında o var. Akif Alkan’la birlikte grubun kuruculuğunu üstlenen bir diğer isim ise, Yusuf Kurtucu. Kurtucu aynı zamanda grubun elektro gitaristi. Halef Binici Mavi Gri’nin davulcusu. Engincan Onar grubun hem klavyecisi hem de prodüksiyon sorumlusu. Son olarak Cenk Sinör ise, grubun bas gitaristi. Mavi Gri’nin bütün grup üyeleri rock müzik alt yapısına sahip. 

Muhabir: Aslıhan Kılıçelli