Manisa'dan Denizli'ye Gelen Araç Ters Döndü! Manisa'dan Denizli'ye Gelen Araç Ters Döndü!

Atatürk anıtına çelenk sunumu ile başlayan anma programı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti. Cumhuriyet meydanındaki tören Kaymakam Hasan Akbulut, Belediye Başkanı Niyazi Vural ve Muharip Gaziler Derneği Çivril Şube Başkanı Hasan Genç’in çelenk sunumu ile sona erdi.

Çivril’de Çanakkale Zaferi Farklı Etkinliklerle Kutlandı3Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri, Cumhuriyet Meydanındaki programın ardından Şehitlik ziyareti ile devam etti. Şehitlikte saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program şehitler adına Kur’an’ı kerim okunması ile sürdü. Törende Kaymakam Hasan Akbulut ve Belediye Başkanı Niyazi Vural şehit mezarlarına çiçek bıraktı.

Çivril’de Çanakkale Zaferi Farklı Etkinliklerle Kutlandı2

Anma töreni ayrıca Şevkiye Özel Fen Lisesi konferans salonunda devam etti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program günün anlam ve önemini belirten konuşma ile devam ederken, öğrencilerin okudukları şiirlerin ardından hazırlanan sinevizyon gösterisi sunumu yapıldı. Öğrencilerin hazırladığı oratoryo gösterisinin ardından hafta ile ilgili olarak düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Çivril’de Çanakkale Zaferi Farklı Etkinliklerle Kutlandı77Programa Kaymakam Hasan Akbulut, Belediye Başkanı Niyazi Vural, Muharip Gaziler Derneği Çivril Şubesi üyeleri ve yönetimi, şehit aileleri, Jandarma Garnizon Komutanı Jandarma Teğmen Ali Çolak, Emniyet Müdürü Asım Kayacı, STK temsilcileri, Belediye Başkan adayları, öğrenciler ve protokol üyeleri ile daire amiri ve müdürleri katıldı.

Editör: Kardelen Başol