Denizli’nin Çivril ilçesinde ortak aday ile seçime girme kararı alan Saadet Partisi ve Gelecek Partisi bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı.

31 Mart yerel seçimlerine ortak aday Ramazan Çakan ile gitme kararı alan Gelecek Partisi ve Saadet Partisi Çivril ilçe yöneticileri Saadet partisi İlçe Başkanlığı’nda bir araya gelerek fikir alışverişi ve istişarede bulundu. Çivril ilçe yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu toplantıda Belediye Meclis Üyeleri belirlenirken seçim çalışmaları hakkında da hazırlık yapıldı. 

Toplantı ile ilgili olarak Saadet Partisi Çivril İlçe Başkanı Zühtü Arslan yaptığı değerlendirmede, “Genel merkezlerimizin aldığı karar neticesinde Çivril’de adayımız Gelecek Partisi İlçe Başkanı Ramazan Çakan bey oldu. İş birliği ve temaslarımızın olumlu ve güzel olduğu Gelecek Partisi ilçe Başkanımızın çalışmalarında yanında olacağız parti teşkilatı olarak destek vereceğiz” şeklinde konuştu.

Belediye Başkan Adayı Ramazan Çakan da yaptığı açıklamada genel seçimlerde başlayan iş birliği ve dayanışmanın yerel seçimlerde de devam edeceğini belirterek, “Genel seçimlerde Saadet Partisi ile yaptığımız iş birliğini yerel seçimlerde de sürdürerek Çivril’e birlikte hizmet edeceğiz. Hem Saadet Partili hem de Gelecek Partili siyasetçilerin tek düşüncesi ülke ve memleket sevdası. Bizler ülkemize Denizli’mize, Çivril’imize nasıl hizmet edebiliriz düşüncesinde olan insanlarız. 31 Mart yerel Seçimlerinde elde edeceğimiz başarı ile bunu Çivril’de herkese göstermek için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

CHP Denizli İl Binası Önündeki O Kutuda Ne Var? CHP Denizli İl Binası Önündeki O Kutuda Ne Var?
Editör: Haber Merkezi