Çivril Belediye Başkan adaylarından ilçe merkezi dışında oy kullanan tek isim İYİ Parti Adayı İsmail Çorbacıoğlu oldu. Işıklı ilkokulunda bulunan sandıkta oyunu kullanan Çorbacıoğlu daha sonra sandık ziyareti yaptı.

Denizli'nin 1 Mayıs Yürüyüşünden Açıklamalar! Denizli'nin 1 Mayıs Yürüyüşünden Açıklamalar!

Civril Merkez Disinda Oy Kullanan Tek Aday Corbacioglu3Çivril Belediye Başkan adaylarından İsmail Çorbacıoğlu seçim yarışının oy verme işlemi ile sona erdiğini belirterek “Verilen oylar inşallah Çivril ve ülkemiz için hayırlı olur” dedi. Oyunu yaşadığı Işıklı Mahallesi’nde 1085 No’lu sandıkta kullanan Çorbacıoğlu, okul bahçesinde oy vermeye gelen hemşehrileriyle bir süre sohbet etti. Daha sonra sandık görevlilerine kolaylıklar dileyen İYİ Parti Belediye Başkan Adayı İsmail Çorbacıoğlu, sırası gelince oyunu kullandı.

Oyunu verdikten sonra yaptığı açıklamada seçimin halk iradesinin sonucu olduğunu belirterek Seçimlerin, halkın kimin idareci olması gerektiğine karar verdiği süreçlerdir. Bizler de Çivrilimiz ve ülkemiz için en doğru, en iyi olanı seçmek için vatandaşlık görevimizi yerine getirdik” dedi.  

Editör: Kardelen Başol