İğdir Çamlığında faaliyete giren Çamlık Garden Kafe başlattığı yenilikler ile kısa sürede çocuklu ailelerin ve çocukların gözdesi oldu. Her hafta Cuma ve Cumartesi günleri çocuklara sinema etkinliği düzenleyen Kafe bu hafta da çocukları ağırlayacak.

Kendine özgü menüsü ve doğal ortamı ile Çivrilli ailelerin gözde mekanlarından biri olan Çamlık Garden Kafe, Cuma ve Cumartesi gecelerine özgü sinema izletilerine devam ettiriyor. Çocuklu ailelerin büyük ilgi gösterdiği gece de çocuklar sıcak soba eşliğinde minderlerinde film izlerken ailelerde şömine karşısında sohbet etme fırsatı buluyor.

Acıpayam’da Binlerce Yıllık Gelenek! Acıpayam’da Binlerce Yıllık Gelenek!

İşletmeci Ramazan Ilgaz sinema gecesine tüm Çivrilli çocukları beklediklerini belirterek “her hafta Cuma ve Cumartesi gecesi Çamlık Garden Kafe’de sinema keyfimiz oluyor. Aileler sohbet ederken çocuklarımız kendilerine ikram ettiğimiz atıştırmalıklarla sevdikleri film ve animasyonları izliyor. Her Cuma ve Cumartesi gecesi aileleri ve çocuklarımızı bekliyoruz. Gecenin filmi hakkında bilgi almak isteyenler sosyal medya sayfalarımızı takip ederek bilgi alabilir ve rezervasyon yaptırabilir” dedi.

Editör: Haber Merkezi