Denizli’nin Çivril İlçesi’nde seçim çalışmalarını sürdüren CHP Çivril Belediye Başkan Adayı Semih Dere, ziyaretlerine devam ederken düzenlediği iftar yemeğinde de mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Yemekte yerel seçimlerin ve mahalli idarenin öneminden bahseden CHP Belediye Başkan Adayı Semih Dere muhtarların belediye ve devletin mahalleliye uzanan eli olduğuna dikkat çekti.  

Çok sayıda partilinin de katıldığı yemekte konuşan Semih Dere görev yapan muhtarların aldığı sorumlulukları bildiklerini söyleyerek. “Göreve geldiğimizde muhtarlarımızın omuzlarındaki yükü almaya onara elimizden gelen desteği vermeye önem vereceğiz” dedi. Konuşmasında yönetimin ortak akılla kolaylaştırılabileceğine inandıklarını belirten Aday Semih Dere, “Bizim belediyecilik anlayışımız ortak akıl. Bu yüzden mahalle muhtarlarımızın fikri ve önerileri her zaman yol gösterici olacak. Belediyede muhtarlarımıza özel bir birim oluşturmayı mahallelerimizin istek ve önerilerini prosedüre takılmadan ivedilikle halletmeyi planlıyoruz. Bu noktada muhtarlarımızın da görüşlerini alarak bir çalışma takvimi oluşturacağız” dedi. 

“Sorun Çözmek İçin Geliyoruz” 

Sorun ve ihtiyaçların her geçen büyüdüğüne dikkat çeken Aday Dere, “Mahallelerimizin röntgenini çekti ve kendi ekibimizle bu sorunların çözümüne yönelik planlar ortaya koyduk. Seçimden sonra muhtarlarımızla bu sorunları tekrar masaya yatıracağız. Öncelik derecesine göre yeni bir planlama yaparak muhtarlarımızın talepleri doğrultusunda çalışmalara başlayacağız. Biliyoruz ki muhtarlarımızın yaşadıkları sorunlar hep aynı. Bu sorunları çözmek için birleşe birleşe geliyoruz” şeklinde konuştu.  

Özgür Özel’den Ali Rıza Ertemur Ziyareti! Özgür Özel’den Ali Rıza Ertemur Ziyareti!

“Muhtarlarımızın Fikirleriyle Hayata Geçireceğiz” 

Köy ve kırsal yerleşim alanları için tarımsal projeler hazırladıklarını ve bunların muhtarların çalışmalarında kolaylık sağlayacağını belirten Semih Dere, “Süt ve süt ürünleri pazarı kuracağız. Sebze ve meyve kurutma tesisi kuracağız. Su toprak ve yaprak analiz laboratuvarı kuracağız. Sebze ve meyve Toptancı hali kuracağız. Tarım Hayvancılık ihtisas alanları kurulmasına öncülük edecek ve kuracağız. Zirai ilaç Tanklarının dolum noktaları oluşturacağız. Meralarda ıslah çalışması ve iyileştirmesi yapacağız. Çiftçi Mallarını korumayı hayata geçireceğiz ve aktif olarak çalıştıracağız. Bu projelerin tamamı çiftçi ve mahallelerde yaşayan vatandaşlarımız için hedeflediğimiz projeler. Bunları muhtarlarımızın fikirleri ile birer birer hayata geçireceğiz. Kazanan çiftçimiz olacak Çivril olacak. Yapılan hizmetlerde muhtarlarımızın mahalleye olan sorumluluklarını bir nebze olsun azaltmış olacak” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Editör: Durmuş Özke