CHP'nin 38. Olağan Kurultayı'nda Özgür Özel'in genel başkanlığa seçilmesinin ardından, Parti Meclisi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyelerinin belirlenmesi için seçimler yapıldı. Özel, 81 il başkanıyla yaptığı toplantıda Anahtar Liste çıkarma kararı alarak, Denizli eski il başkanlarından Bülent Nuri Çavuşoğlu'nu listeye dahil etti.

Özgür Özel’den Çavuşoğlu’na Övgü Dolu Sözler! Özgür Özel’den Çavuşoğlu’na Övgü Dolu Sözler!

Kurultayda, PM ve YDK seçiminde oy kullanma işlemi sabaha karşı tamamlandı ve ardından oy sayımına geçildi. Toplam 380 kişi PM üyeliği için, 98 kişi ise YDK üyeliği için adaylık başvurusunda bulunmuştu. Denizli eski il başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, 488 oy alarak Parti Meclisine girmeyi başardı.

CHP Çivril İlçe Başkanı Bedri Ataş, Parti Meclisine (PM) seçilen Bülent Nuri Çavuşoğlu'nu ilk kutlayan isimler arasında yer aldı. Önceki dönem il başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nu PM seçilmesinden dolayı tebrik eden Ataş “Partimizde başlayan değişim rüzgârı ile Genel başkanımızdan sonra Parti Meclisimizde de yaparak ortak akıl, birlikte yönetim ve güçlü örgütü oluşturduk. Parti Meclisimize seçilen önceki dönem il başkanımız yoldaşımız Bülent Nuri Çavuşoğlu'nu tebrik ediyor, görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi