Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğu dün Halk TV’de çarpıcı açıklamalarda bulundu. Başkan Çavuşoğlu Halk TV’de Şule Aydın moderatörlüğünde Gazeteci Timur Soykan, Barış Pehlivan ve Murat Ağırel’in sorularını cevapladı.  

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğu katıldığı programda Denizli Büyükşehir Belediyesi'ne dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Başkan Çavuşoğlu, “Kamuoyuna her şeyi anlatmaya çalışacağız. Çalınan kolileri, ödenmeyen paraların faizlerini anlatacağız. Ben bir tabir kullanıyorum belediyenin içinden geçmişler” dedi.  

Boymaa Kitabı.jpg 222

700 Bin Liralık Dergi 

Başkan Çavuşoğlu belediyede çekilen faizlerin yanı sıra seçim döneminde eski başkan Osman Zolan’ın kendi fotoğraflarının da yer aldığı 30 bin adet çocuk boyama dergisi bastırdığını ve bu dergilere 700 bin lira ödendiğini açıkladı. Başkan Çavuşoğlu programda elindeki dosyaları göstererek, “Elimdeki dosyaları size 3 gün anlatırım. Bu dosyalar sadece Basın Yayın Daire Başkanlığı’nın şubat ve mart ayındaki ödemelerinin dosyası” dedi.  

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "Coğrafya Kaderdir" Söylemi Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "Coğrafya Kaderdir" Söylemi

İmzası Var Göreni Yok 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu skandal bir açıklama daha yaptı. 1 milyon 540 bin 658 TL’lik bir faturadan da bahseden Başkan Çavuşoğlu, 6 Mart tarihli bir faturanın branda, afiş için ödendiğini fakat teslim aldım diyerek imza atanların sonrasında biz böyle bir şey teslim almadık dediklerini söyledi.  

Muhabir: Aslıhan Kılıçelli