Olay, Antalya’nın Manavgat ilçesi sınırlarında bulunan Taşkeşiği Mahallesi'ndeki ormanlık alanda meydana geldi. Alanın içerisinde bulunan ahşap barakada henüz bilinmeyen bir nedele yangın meydana geldi. Yangını fark eden çevredeki vatandaşlar, durumu zaman kaybetmeden 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Yapılan ihbar sonucunda; Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Merkez Karakolu, Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat Birimi ve Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Olay yerine ulaşan ekipler, ormanlık alanda yanmakta olan ahşap barakayı söndürerek yangının çevreye yayılmasını önledi.

Aşk Acısı Çeken Adam 112 Acili Arayarak ''İçim Yanıyor'' Dedi! Bin 980 Lira Ceza Yedi Aşk Acısı Çeken Adam 112 Acili Arayarak ''İçim Yanıyor'' Dedi! Bin 980 Lira Ceza Yedi

Antalyada Cikan Yanginda 2 Kopegi Ile Birlikte Hayatini Kaybetti1

Yanarak kullanılamaz hale gelen barakada yapılan incelemede yanmış bir insan cesedi bulundu. Barakada tek başına yaşayan 62 yaşındaki İhsan Sarıkaya’ya ait olduğu düşünülen ceset, ölüm nedeninin belirlenmesi ve kimliğinin netlik kazanması için Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Ayrıca barakanın içerisinde çok sayıda alkol şişesi bulundu.

Diğer taraftan, yangında barakanın önünde iple bağlı olduğu belirlenen 2 köpek ile İhsan Sarıkaya’ya ait olduğu belirlenen motosiklet de yandı. İhsan Sarıkaya'nın küçük yaşta iş hayatına atıldığı ve genç yaşta Manavgat’ın en önemli otellerinden bir tanesinde aşçıbaşı olarak çalıştığı öğrenildi.

Editör: Ali İhsan Sivrikaya