Denizli’nin Cankurtaran Mahallesi yolu üzerindeki asfalt yığını, rahatsız edici görüntüsü nedeniyle vatandaşın dikkatini çekerek tepki topladı. Sık kullanılan bir karayolu olan Cankurtaran yolunun kenarında biriken bu yığının ne zaman kaldırılacağı ise vatandaş için merak konusu oldu.

Denizlide Cankurtaran Yolunda Asfalt Yigini Hep Orada Mi Kalacak1

“Depolama Amaçlı Konuldu”

Cankurtaran yolu üzerinde gerçekleştirilen yol çalışmasında kazınan asfalt, yol kenarında biriktirilmesinin ardından bir daha oradan alınmadı. Bu duruma şahit olan vatandaşlar ise bu durumun kalıcı olduğu konusunda endişe duymaya başladı. Karayolunda görev yapan ilgili kişiler tarafından, söz konusu durumun kalıcı olmadığı öğrenildi. Konuyla ilgili konuşan yetkili kişi, “Asfaltlar oraya depolama amaçlı konuldu. Artık malzeme, çevrede kullanılmayınca zarar veren bir madde. Sezon sonuna kadar ihtiyaç oldukça peyderpey kaldırılacak, bozulan başka yollar için kullanılacak.” ifadelerinde bulundu.

Unutulmaya Yüz Tutmuş Meslek, Ayakkabı Sayacı.. Artık Mesleğini Hobi Olarak Yapıyor Unutulmaya Yüz Tutmuş Meslek, Ayakkabı Sayacı.. Artık Mesleğini Hobi Olarak Yapıyor

Denizlide Cankurtaran Yolunda Asfalt Yigini Hep Orada Mi Kalacak2

Editör: Ali İhsan Sivrikaya