Amerikan Merkez Bankası (Fed), faiz kararını sabit tutmaya devam ederken, yaşanan savaşlar ve küresel etmenler sonucu altın yükselişi devam ediyor. Uzmanlar tarafından yapılan açıklamalara göre, altının önümüzdeki süreçte yükselmeye devam etmesi bekleniyor. Ons altın yükselişi dikkat çekerken, tüm altın türlerindeki yükseliş sürmeye devam ediyor.

Rekor Kırdı, Vurgun Başladı! Sahte Altın Nasıl Anlaşılır

“Altın Hep Altındır”

Yaşanan yükseliş hakkında konuşan Denizlili kuyumcu, “Bu yükseliş uzun bir süre daha devam edebilir. Fed’in açıklamaları ve her gün daha da büyüyen savaş altını etkilemeye devam eder. Tabi ki bunlar tahmindir. Değerli metallerin önümüzdeki süreçte daha da değerlenerek, yükselişine devam etmesini bekliyoruz. Ülkemizdeki altın yatırımcı, güvenli liman olarak altını kullanıyor. Aslında haklılar da denebilir. Çünkü altın hep altındır” dedi.

Elinde altın olana büyük haber: Günler sonra gelecek rakamı şimdiden açıkladı Elinde altın olana büyük haber: Günler sonra gelecek rakamı şimdiden açıkladı

Denizli Güncel Altın Fiyatları 2

“Darphane Tarafından Uyarıldık”

Piyasaya sürülen sahte altınlar hakkında konuşan Denizlili kuyumcu, “Piyasalarda sahte altın alarmı var. Darphane tarafından uyarıldık. Bazı dolandırıcılar, altınların gramajını düşürerek vatandaşı dolandırıyormuş. Biz henüz bu durumla karşılaşmadık. Denizlili hemşehrilerimize tavsiyemiz bilmedikleri yerden belgesiz altın almamalarıdır” şeklinde konuştu.

Güncel Altın Fiyatları

Altın Durmuyor! Bir Rekor Daha! Güncel Altın Fiyatları

Editör: Durmuş Özke