31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP) Denizli Büyükşehir ve 12 ilçenin belediye başkan adaylarını açıkladı. Babadağ ilçesi dahil 7 ilçenin adayları ile ilgili henüz bir açıklama yapılmazken Babadağ ilçesinde belirsizlik, Belediye Başkanı Ali Atlı'nın adaylığının açıklanmamasıyla daha da arttı.

CHP Denizli’de Mevcut Başkanları Yeniden Aday Gösterdi

CHP, Denizli’de mevcut belediye başkanlarını tekrar aday gösterdi. Ancak Ali Atlı ve Babadağ Belediyesi adayı ile ilgili açıklama yapılmadı.

Ali Atlı partisi tarafından açıklamayan isimlerden olmuştu ve bu durum karşısında, sessizliğini koruyordu.

Ali Atlı Sessizliğini Bozdu

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı sessizliğini bozdu ve parti üyelerine gönderdiği WhatsApp mesajıyla adaylıktan çekildiğini ve seçim yarışında yer almayacağını duyurdu.

Denizli’de Eşi ve Benzeri Hiç Yaşanmadı! Bakın Belediye Binasına Ne Yazıldı! Denizli’de Eşi ve Benzeri Hiç Yaşanmadı! Bakın Belediye Binasına Ne Yazıldı!

Mesajında, "Adaylık başvurumu geri çekiyor, bu hakkımdan feragat ediyorum. Hepiniz hakkınızı helal ediniz. Kalın sağlıcakla, sevgilerimle..." ifadelerini kullandı.

Bu gelişme, Babadağ ilçesindeki seçim dinamiklerini değiştirerek yeni bir siyasi atmosferin oluşmasına neden oldu. Mart ayındaki yerel seçimler öncesinde ilçede yaşanan bu gelişmeler, siyasi arenada dikkatle takip edilmeye devam edecek.

Editör: Haber Merkezi