Cevriye ve Hayati ŞAHAN ile Semiha ve Ahmet KARAARSLAN’ın torunları, İlçemiz esnaflarından KARAARSLAN KONSEPT’in sahipleri Funda ve Mehmet Ali Karaarslan’ın oğulları Ahmet düzenlenen sünnet töreni ile erkekliğe ilk adımı attı.

AHMET KARAARSLAN ERKEKLİĞE İLK ADIMI ATTI

“Hz. Peygamberin emridir sünnet, Bana nasip oldu bu Mürvet, Duyanlar duymayanlara duyursun, Arzu eden herkes sünnetime buyursun” diyerek sünnet düğününe davet eden Ahmet’i ve ailesini sevenleri yalnız bırakmadı.

  • AHMET KARAARSLAN ERKEKLİĞE İLK ADIMI ATTI

Günün prensi Ahmet’i gezdirmek üzere 18 Ağustos Pazar günü Somak Mahallesindeki evlerinin önünde çok sayıda aracın katılımı ile düğün konvoyu oluşturuldu. Geleneklere göre konvoya katılan araçların aynalarına çeşitli hediyeler bağlanarak bütün mahalle kornolar eşliğinde gezilerek heyecanlı, coşkulu bir ortam yaşandı.

AHMET KARAARSLAN ERKEKLİĞE İLK ADIMI ATTI

Yine Somak Mahallesinde bulunan evlerinin önünde saat 18:00’de davetlilere yemek ikramı ile yemek ikramının ardından sünnet eğlencesi başladı. Yakınları, komşuları ve sevenleri bu güzel günde aileyi oyun pistinde de yalnız bırakmadı. Akşam geç saatlere kadar süren eğlencede tüm davetliler gönüllerince eğlendiler.

  • AHMET KARAARSLAN ERKEKLİĞE İLK ADIMI ATTI

Biz de Genç Çivril Gazetesi olarak Karaarslan ailesini tebrik ediyor, Allah’tan damatlığını görmeyi nasip etmesini diliyoruz.

AHMET KARAARSLAN ERKEKLİĞE İLK ADIMI ATTI
Editör: Haber Merkezi