Denizli Çivril CHP İlçe Örgütünde düzenlediği toplantı ile Belediye Başkan aday adaylığını resmi olarak açıklayan Kemal Aslan “CHP benim baba evim. Töremizde Baba evinin önemi büyüktür, bugün adaylık için başvuru evraklarımı teslim ediyorum. Önümüzdeki günlerde adaylığımla ilgili olarak geniş katılımlı bir basın açıklaması yapacağım” dedi. Evraklarını teslim ederken konuşan Kemal Aslan ilçe kongresi, delege seçimi ve adaylık başvurusu sürecinde gösterdikleri çaba, gayret ve çalışmalardan dolayı partisinin İl ve İlçe Yönetimine teşekkür etti.

Denizli Büyükşehir Kültür Daire Başkanı Bir Sanatçı Oldu Denizli Büyükşehir Kültür Daire Başkanı Bir Sanatçı Oldu

Adaylığını Açıkladı İlk Kutlayan Rakibi Oldu

Evraklarını İlçe Yönetim Kurulu üyesi Hüseyin Önen’e teslim ettikten sonra partililerle bir süre sohbet eden Kemal Aslan, adaylık kararı ve çalışmaları hakkında partililere bilgi verdi. Partililerin sorularını da yanıtlayan Aslan, adaylık belirme sürecinde ön seçim konusunda duyarlı olduklarını belirterek “İl ve İlçe başkanlarımız ilçe kongremizde aday belirmenin ön seçimle olacağını söylediler. Biz Genel merkez yöneticilerimize güveniyoruz. Hiç bir yerde olmasa bile Çivril de ön seçim sözü olacağı sözünü verdiler. Ayrıca İl Danışma Kurulu toplantımızda il başkanımızda Çivril de ön seçim sözü verdi” dedi.

Adaylığını Açıkladı İlk Kutlayan Rakibi Oldu

Tüm aday adaylarının aynı hassasiyeti göstereceğini biliyorum

Çivril’de Başkan Aday adaylığı için başvuru yapan diğer isimlerinde ön seçim konusunda güvendiklerini belirten Aslan “ön seçim sadece benim istediğim bir yöntem değil. Dediğim gibi CHP’li olan herkes gibi bizde aday belirleme konusunda Parti yönetimine güveniyoruz. Bu noktada aday adayı kardeşlerimize de güveniyoruz” dedi.

Ön seçimden dönüş güvensizlik oluşturur

İl danışma kurulu ve İlçe Kongresinde il başkanının ön seçim yapılacağını söylediğini belirten Kemal Aslan olası bir karar değişikliğinin parti içinde ve seçmende güvensizlik oluşturacağını belirterek “Bundan dönüş yaparlarsa takdir kendilerinin ama herhalde böyle bir güvensiz ortam yaratmak istemezler diye düşünüyorum. Genel merkezinin bu tablodaki tavrı da açık zaten. Genel merkez örgütün sesini dinleyeceğiz, örgüt ne derse onu yapacağız diye defalarca açıklama yaptı” dedi.

Editör: Haber Merkezi