MHP Denizli Milletvekili adayı Yusuf Garip Çivril’de bayramlaşma programına katıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Milletvekili adaylarından Yusuf Garip Bayramın ikinci günü memleketi Çivril’de teşkilatın bayramlaşma programına katıldı.

YUSUF GARİP MEMLEKETİNDE BAYRAMLAŞTI YUSUF GARİP MEMLEKETİNDE BAYRAMLAŞTI

MHP Çivril İlçe teşkilatı Bayramın ikinci gününde bayramlaşma programı düzenlendi. İlçe Başkanı ve yöneticilerinin eksiksiz katıldığı bayramlaşma programına MHP Denizli Milletvekili adayı Yusuf Garip’te katıldı. İlçe yönetimi ile teşkilat binasında bayramlaşan Yusuf Garip partililerle bir süre sohbet ederek ülke gündemi ve genel siyaset hakkında bilgiler verdi.

14 Mayıs seçimleri için MHP’nin çalışmaları hakkında partililere bilgi veren Garip, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden seçilerek Türkiye Yüzyılını başlatacağını söyledi. 14 Mayıs seçimlerinin beka seçimleri olduğuna dikkat çeken Yusuf Garip “bu seçim kimin Cumhurbaşkanı olacağı seçimi değildir. Bu seçim Türkiye Yüzyılının başlangıç seçimidir. O yüzden tüm Türkiye sevdalıları sandığa bu bilinç ve şuurla gitmeli her bir arkadaşımız çalışmalarına bu bilinçle devam etmeli” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından teşkilat üyeleri ile hatıra fotoğrafı çekilen Yusuf Garip daha sonra Çivril’den ayrıldı.

Editör: Haber Merkezi