Seçimin en güçlü adaylarından Okan Erşad Kaymakçı STK’ların şeffaf ve hesap verebilir olmasına dikkat çekerek “STK ve dernekler toplumun aynasıdır. STK yönetimleri üyeleri ve halka karşı şeffaf ve hesap verebilir olmalı” dedi.

6 Mart 2022 tarihinde yapılacak Çivril Şoförler ve Otomobilciler odası seçimlerinde başkan adayı olan Okan Erşad Kaymakçı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Oda üyelerini ziyaret eden kaymakçı proje ve çalışmaları hakkında üyelere bilgi verirken seçildiğinde yapacağı çalışmalar hakkında da istişarelerde bulunup üyelerin fikir ve önerilerini dinliyor.

Gezilerinde üye ve Şoförlerin odaya küstüğünü fark ettiklerini belirten Okan Erşad kaymakçı “aday olurken bir makama gelelim diye düşünmedik. Odamızın şoförlerin talep ve beklentilerine cevap vermemesi, kimseye bilgi vermeden iş yapmalarından rahatsız olduğumuzu için aday olduk bunun yanlış olduğunu her üyenin oda hakkında ve yapılan işler hakkında bilgi sahibi olması gerektiğini söyledik yola çıkarken bunları düzeltme sözü verdik. Bugün ziyaret ettiğimiz tüm üyelerimiz odaya küsmüş. Odanın ne yaptığını bilen, faaliyetlerinden haberdar olan bir tek üyemiz yok. Çivril Şoförler ve Otomobilciler odası maalesef oda yönetimi tarafından öldürülmüş ve gömülmüş. Oda birkaç kişinin makam sevdasına oyuncak edilmiş. Gittiğimiz her üyemiz bu durumdan şikayetçi. Üyelerimize sıkıntıları bildiğimiz için bu yola çıktığımızı anlatıyoruz İnşallah 6 Marttan sonra her şey değişecek. Üyesinin emrinde ve üyesine hesap veren bir oda yönetimi iş başına gelecek” dedi.

Oda yönetiminin üyeleri bugüne kadar yalnız bıraktığını ve yaptığı hiçbir faaliyetten bilgilendirmediğini anlatan Kaymakçı “üyelerimizden sadece aidat ve işlem parası alınmış hiç bir konuda bilgilendirme yapılmamış ve üyeler sadece oy verdikleri dönem hatırlanmış. Genç ve dinamik yönetimimizle üyelerimizin her zaman yanında olan ve her zaman hesap veren şeffaf bir yönetim olarak odamızı layık olduğu saygınlık ve değeri yeniden kazandıracağız” dedi.

Editör: Haber Merkezi