Çivril’de Feci Kaza! Motosikletli Yaşlı Adama Kamyon Çarptı Çivril’de Feci Kaza! Motosikletli Yaşlı Adama Kamyon Çarptı

Konak ilçesinde geçtiğimiz çarşamba günü sabah saatlerinde 304. sokakta meydana gelen olayda, Konak Belediyesi'nde görevli temizlik işçisi Hüseyin Söğüt, sokak temizliği sırasında döviz, Türk lirası ve kredi kartları içeren bir cüzdan buldu. Güvenlik kamerasına yansıyan anlarda, Söğüt'ün cüzdanı bulma anları dikkat çekti.

"Önce biraz panik yaptım."

Söğüt, bulduğu cüzdanı muhafaza altına alarak, "Yolda temizlik yaparken bir cüzdan buldum. Önce biraz panik yaptım. Daha sonra cüzdanı açıp baktığımda içinde döviz, Türk lirası ve kredi kartları vardı. Bir beyefendiye ya da hanımefendiye ait olup olmadığını kontrol etmek için çevredeki insanlara sordum" şeklinde konuştu. Cüzdan sahibine ulaşmak için çaba harcayan Söğüt, işletme müdürü ve emniyetle iletişime geçerek yardım istedi.

Para Dolu Cüzdan Buldu!

Çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, Söğüt'ün cüzdanı bulma anları kaydedildi. Cüzdanın sahibi, polis aracılığıyla bulunduğu yerden haberdar oldu ve Söğüt ile buluşarak cüzdanına kavuştu. Mutlulukları yüzlerinden okunan cüzdan sahibi, Söğüt'e teşekkür etti. Olay, güzel bir örnek teşkil ederek insanların iyi niyeti ve dürüstlüğünü vurguladı.

Editör: Haber Merkezi