İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk Çivril’e geldi.

ÖZTÜRK, “208 KİLO ŞEFTALİ BİR TORBA GÜBRE ALIYOR”

Çivril’e gelen İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk mahalle ziyaretleri yaptı. Parti binasında ilçe yönetimi ve partililerle bir araya gelen Öztürk meclis çalışmaları ve İYİ Parti politikaları hakkında bilgi verdi.

ÖZTÜRK, “208 KİLO ŞEFTALİ BİR TORBA GÜBRE ALIYOR”

İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk Meclisin tatilde olması dolayısıyla başladığı Denizli gezisinde memleketi Çivril’e geldi. Sabah erken saatlerde başlayan Çivril programına parti binasında başlayan Öztürk yeni ilçe başkanı ve yönetim kuruşlu ile bir süre istişarelerde bulundu.

Daha sonra beraberindekilerle birlikte mahalle ziyaretleri yapan Yasin Öztürk vatandaşlarla bir araya gelerek meclis çalışmaları ve ülke gündemine dair bilgilendirmelerde bulundu. Köylerde büyük ilgi gören Yasin Öztürk çiftçilerin son yıllarda yaşadığı sorunlarla ilgili olarak beklenti ve talepleri dinledi. AK Parti’nin uyguladığı tarım politikalarının çiftçi ve üreticileri çıkmaza soktuğunu ifade eden Öztürk 2023 seçimlerinden sonra her şeyin daha güzel olacağını belirtti.

ÖZTÜRK, “208 KİLO ŞEFTALİ BİR TORBA GÜBRE ALIYOR”

208 KİLO ŞEFTALİ BİR TORBA GÜBRE ALMIYOR

Köylerde vatandaşlarla bir araya gelen ve taleplerini dinleyen Yasin Öztürk şeftali üreticilerinin yaşadığı sıkıntıların giderilmesi gerektiğini ifade ederek “çiftçi ne üretse para etmiyor. Şimdi Çivril’de şeftali hasadı yapılıyor ancak üretici şeftaliyi kilosu 3 liradan zor satıyor. Geçen yıl 28 kilo şeftali ile bir torba gübre alan üretici bu yıl 208 kilo şeftali satarsa bir torba gübre alabiliyor. Girdiler sürekli artıyor ama ürün fiyatı bırakın artmayı her geçen gün düşüyor” dedi.

İŞ İNSANLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

ÖZTÜRK, “208 KİLO ŞEFTALİ BİR TORBA GÜBRE ALIYOR”

Çivril gezisinde Çivril’in önde gelen iş insanları ve esnaflarla bir araya gelen Yasin Öztürk ilçede devam eden özel yatırım ve teşebbüsler hakkında bilgi aldı. Yatırım yapmak isteyen ve bürokrasi ile karşılaşanlara yardımcı olacaklarını dile getiren Öztürk “Çivril özellikle tarım alanında marka ve bir merkez konumunda. Bu anlamda İlçemizde tarım ve gıda üzerine yatırım yapmak isteyen girişimcilerimize elimizden gelendi desteği vermeye hazırız. Meyve deposu konumunda Çivril’de özellikle kuru gıda alanında birçok sahada yatırım yapılabilir” dedi.

Çivril gezisinin son kısmında Karabedirler Mahallesine giden Yasin Öztürk köy meydanında bulunan ve küçük kalan bayrak direğini değiştirdi. Dikilen yeni direğe bayrak hediye eden ve göndere çeken Öztürk, burada bir süre vatandaşlarla sohbet etti.

Yasin Öztürk Çivril ziyaretini Ergül Pide de partililer ile birlikte akşam yemeği yedikten sonra sonlandırdı.

Editör: Haber Merkezi