Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Denizli Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Kentte faaliyet gösteren gazetecilerin gününü kutladı.

Ziyareti nedeniyle Osman Zolan’a teşekkür eden Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı, “1961 yılından bu yana, bu günü çalışan gazeteciler günü olarak kutluyoruz. Medyanın dijitalleşmesi sonucunda yerel basın ve basılı yayınların değerini anlamış durumdayız. Yaşamını yitiren abi ve meslektaşlarımıza rahmet diliyorum. İsrail’in zulmünde katledilen gazetecileri de rahmetle anıyorum” dedi.

Denizli'de Bu Hafta Hava Durumu Nasıl Olacak? (29 Nisan-3 Mayıs) Denizli'de Bu Hafta Hava Durumu Nasıl Olacak? (29 Nisan-3 Mayıs)

Mesleklerini en iyi şekilde yapmaya çalışan gazetecileri tebrik eden ve teşekkür eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan “Kışın soğuğunda, yağmurunda, güneşin sıcağında, gece gündüz demeden olaylara koşan, kendilerini riske atarak haber alma özgürlüğü görevini yerine getirmek için çalışıyorsunuz. Bu koşturma sırasında vefat eden gazetecilerimiz var. Onlara rahmet diliyorum. Savaş muhabirlerimiz hayatlarını kaybetti. O yüzden gazetecilik çok kutsal bir meslek. Kamuyu bilgilendirmek maksadıyla koşturuyorsunuz. Kolaylıklar diliyorum. Doğru dürüst tarafsız olmak ve demokrasiye vermiş olduğunuz destekten dolayı da teşekkür ediyorum. Daha da artıya gitmek imkanlarımızın artması ve daha iyi çalışma koşulları konusunda daha iyiye gidiyoruz. Şehirlerimizin değerleri noktasında anlayışınızı da takdir ediyorum. Marka değerini arttırmak ve tanıtmak için çok güzel haberler yapıyorsunuz teşekkür ediyorum” dedi.

Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı, gerek cemiyet gerek kişisel olarak basına verdiği desteklerden dolayı da Osman Zolan’a teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi