Aralık ayının sonlarına yaklaşılmasına rağmen hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi fotoğraf tutkunları için bir fırsat oldu.

Laodikya Fotoğraf Topluluğu (LAFOT) üyeleri, Beydilli’den kusursuz görünen Işıklı Gölü gün batımını ölümsüz karelere döndürmek için Çivril’e geldi.

OBJEKTİFTE ÇİVRİL VAR

Çivril’in gölüyle, dağıyla, yemyeşil doğasıyla fotoğraf çekmek için çok uygun bir yer olduğunu söyleyen LAFOT üyeleri; “Çivril’de yaşayanlar çok şanslı. Özellikle de fotoğraf merakı olanlar için eşsiz bir yer burası. Biz her mevsim farklı güzelliklere sahip olan Çivril’den fotoğraflar çekmek için buraya geliyoruz. Burada sergilemeye değer çok güzel fotoğraflar kareleri yakalamak mümkün.” dediler.

Çivril de devam eden fotoğraf kursuna katılanların da ne kadar şanslı olduklarını kaydeden LAFOT üyesi Mehmet Ali Koralay; “Fotoğrafçılık eğitimleri veren Ali Dere’nin öğrencisi olanlar çok şanslı. Özellikle Yıldız Pozlama Tekniğinde çok başarılı olan Ali Dere’yi tanıyor ve çalışmalarını yakından takip ediyorum. Çivril’de fotoğraf çekmek için çok güzel yerler var. Kursa giden arkadaşların öğrendikleri teknikleri burada çok rahatlıkla uygulaya bilirler.” dedi.

Aralarında ünlü fotoğraf sanatçısı Zeki Akakça’nın da bulunduğu LAFOT Türkiye’nin çeşitli illerinde açtıkları sergilerle objektiflerine yansıyan görüntüleri sanat severlerle buluşturuyor.

Editör: Haber Merkezi