Bursa’nın Osmangazi ilçesinde ihbar üzerine bir sitenin otoparkına baskın yapıldı. Ekiplerin düzenlediği baskında otoparkın mezbahaya çevrildiği ortaya çıktı. Alanda 1.5 ton et ele geçirildi.

Ne Eti Belli Değil! Otoparkta Korkunç Görüntüler!

Osmangazi Belediye Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin baskın düzenlediği adreste dolaplar içinde çürümüş koyun etleri ele geçirildi. İncelemeler sonucunda ne eti olduğu belirlenemeyen kıymalar ekipler tarafından kontrol altına alındı.

Et kesim şeklinin insan sağlığı ve tüketimine uygun olmadığı tespit edilen yerde dolaplar, bidonlar ve kovalarda bulunan çürümüş et görüntüleri dehşete düşürdü.Ne Eti Belli Değil! Otoparkta Korkunç Görüntüler!

Ele geçirilen etler, olay yerine getirilen çöp kamyonlarında imha edildi. Kaçak kesimin yapılan iş sahibine 150 bin lira ceza uygulandı.

Denizli’den Yükselen Ses, “Türkçülük Türk Milletini Sevmek Demektir” Denizli’den Yükselen Ses, “Türkçülük Türk Milletini Sevmek Demektir”

Olabildiğince paketli ürünlerin tercih edilmesi, bilinen markalara yönelinmesi ve güvenilir yerlerden alışveriş yapılması gerektiği olay sayesinde bir kez daha dikkat çekti. 

Ne Eti Belli Değil! Otoparkta Korkunç Görüntüler!
Editör: Haber Merkezi