AK Parti Çivril ilçe Başkanı Halil Ertuğrul ve yönetimi Bayat ve Tokça Mahallesi’nde Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan yolları yerinde inceledi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Çivril halkının isteklerini yerine getirmeye devam ediyor. Çivril halkının yollarda rahat ve konforlu şekilde yol almaları için Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ilçedeki yolları onarıyor.

Tokça Mahalle halkının isteği üzerine kayaarkası yol yapımın başladığına dikkat çeken Halil Ertuğrul; “ Ne demiştik. Aşkınan koşan yorulmaz. Bizde Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan ile Çivrilli hemşehrilerimize aşkla hizmet etmeye devam ediyoruz. Tokça- Bayat arası Çivril bağlantı yolu 10 km kaplama tamamlandı. Tokça Mahallemiz içine 4 bin metre kare üst yapı çalışmaları tamamladı. Ayrıca mahallemizdeki tüm vatandaşlarımız için hayati önem taşıyan kayaarkası yolu Denizli Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapılıyor.Tokça Mahallemize Hayırlı olsun”dedi.

Tokça Mahallesi’ndeki incelemenin ardından Bayat Mahallesine giden Halil Ertuğrul, Bayat Muhtarı Ahmet Saçar’dan yapılan yollar ile ilgili bilgi aldı.

Millete hizmet yolunda gece gündüz demeden çalıştıklarını belirten Ertuğrul; “Bayat Mahallemizde Denizli Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapımı tamamlanan Bayat’a bağlı yavuzca çiftliği ve köy içinde toplam 2 bin 500 metre kare üst yapı çalışmaları ve Mahalle içinde 2 km ikinci kat asfalt çalışmalarını yerinde inceledik. Vatandaşlarımızın istek ve önerileri her zaman bizler için önemlidir. Mahallelerimizde vatandaşlarımızın yollarda rahat bir şekilde yürümeleri için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bizler daima millete hizmet için canla başla çalışacağız” diye konuştu.

AK Parti Çivril İlçe Başkanı Halil Ertuğrul, Çivril’e yapılan hizmetlerden dolayı Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a AK Parti ilçe teşkilatı, Tokça ve Bayat adı halkına teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi