İlçe kongresini tamamlayan İYİ Parti Çivril İlçe Teşkilatı köy ve mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

2023 seçimlerine hazırlanan İYİ Parti Çivril İlçe Teşkilatı yeni yönetimi mahalle ve köylerde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Köy ve mahalle buluşmalarının son durağı Irgıllı mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen İYİ partililer mahalle sakinleri ile bir süre sohbet ederek beklenti ve taleplerini dinledi.

Çivril İlçe Başkanı Koray Eren, ilçe teşkilatı üyeleri ile Irgıllı mahallesine ziyarette bulundu. Ziyaret ile ilgili bilgi veren başkan Eren “Vatandaşlarımızın sorunlarını dertlerini dinledik, çözüm önerilerini hep birlikte değerlendirdik. Sorunları, problemleri masaya yatırdık” dedi.

İYİ Parti Çivril İlçe Başkanı Koray Eren, ziyaretlerle ilgili değerlendirmede bulunarak; “İYİ Parti Çivril ilçe teşkilatı olarak son durağımız Irgıllı Mahallemiz oldu. Vatandaşlarımızın sorunlarını dertlerini dinledik, çözüm önerilerini hep birlikte değerlendirdik. Sorunları, problemleri masaya yatırdık, yaklaşan İYİ Parti iktidarında bütün bu problemlerin çözülebileceği inancı ile vatandaşlarımıza gösterdikleri misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi