İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener programda yaptığı konuşmada, ‘Bizim öykümüz, adaletin, demokrasinin, sorumlu siyasetin, kutlu mücadelenin, başarının, büyük Türk milletinin öyküsüdür.’ dedi.
İYİ Parti Çivril İlçe Başkanı Elvan Çakmakçı ve İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Koray Eren katıldığı İYİ Parti’nin kuruluşunun 3. yıl dönümü İzmir’de coşku ile kutlandı.
YOLUMUZU KESMEYE ÇALIŞANLAR OLDU
Etkinlikte yaptığı konuşmada İYİ Parti’nin kuruluş amacından bahseden Akşener,”Bizim öykümüz, adaletin, demokrasinin, sorumlu siyasetin, kutlu mücadelenin, başarının, büyük Türk milletinin öyküsüdür. Bu öykünün kahramanları, başarının mimarları sizler ve bizlere inanan aziz milletimizdir. Biz bu günlere kolay gelmedik. Attığımız her adımda engellemek isteyenler oldu. Sesimizi kısmaya, yolumuzu kesmeye çalışanlar oldu. Nitekim İYİ Parti büyüdükçe daha neler neler göreceğiz. Kimsenin şüphesi olmasın, Allah’ın izniyle hiçbiri bizi yolumuzdan çeviremeyecek çünkü biz bu kutlu yola koltuk sahibi olmak için, zengin olma için çıkmadık, biz bu yola milletimiz için, Türkiye için çıktık. İlk günkü aşkla yürümeye devam ediyoruz. Bizim siyasetimizin öznesi milletimizdir.”ifadelerini kullandı.
ONURLU DAVANIN PARÇASI OLMAKTAN MUTLUYUM
İYİ Parti’de olmaktan gururlu olduğunu ifade eden İlçe Başkanı Elvan Çakmakçı, “Partimizin 3. Yıl dönümde İzmir’de genel başkanımız Meral Akşener’le birlikte olmaktan dolayı çok mutlu olduk.
Genel Başkanımız Meral Akşener’in Denizli’de başlatmış olduğu çoban ateşine bizler de Yasin Öztürk vekilimiz ile birlikte, genç yaşlı, kadın erkek, gönülden destek verdik, vermeye de devam edeceğiz. Böylesine onurlu bir davanın parçası olmaktan dolayı çok mutluyum. İYİ ki İYİ Partideyim. İYİ ki İYİ’ler var. İYİ’lerin ve cesurların hareketi İYİ Partimizin 3. Yılı kutlu olsun. İYİ’ler ve İYİliklerle dolu nice yeni yıllar diliyorum.” İfadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi