İstanbul ilinin Gaziosmanpaşa ilçesinde yaşayan 44 yaşındaki Murat Ateş, eşi ve iki çocuğuna kötü davrandığı iddiası ile ailesinden ayrı yaşıyordu. Aileye sık sık tehdit mesajları atan Ateş, kendisine talimatlar verildiğini ve yerine getireceğini mesaj olarak iletmiş. Gönderdiği son mesajda, “Sizi sıraya koyacağım, sizi kurban istiyorlar. Hanginizden başlayacağımı bilmiyorum, hepinizi öldüreceğim” yazması üzerine genç kadın uzaklaştırma kararı çıkarttı. 

Eline Ne Geçtiyse Aşağı Fırlattı! Canlarını Zor Kurtardılar! Eline Ne Geçtiyse Aşağı Fırlattı! Canlarını Zor Kurtardılar!

Istanbulda Cinlerden Emir Aldim Cinayeti2Feci olayın yaşandığı gün, kayınpederinin evine giden ve oğlu Mutlucan Ateş’i gören baba Ateş, konuşma bahanesi ile oğlunu evin kömürlüğüne indirdi. Üzerinde taşıdığı silah ile iki el ateş ederek oğlunu katleden “baba”, emniyetteki ifadesinde; uyuşturucu bağımlısı olduğunu ve 2 haftadır ormanda yattığı için cinlerin kendisine musallat olarak emirler verdiğini söyledi. “Ben emirleri cinlerden aldım. Cinler annemi, eşimi ve çocuklarımı öldürmemi emretti” diyen Murat Ateş’in, oğlundan sonra annesini öldürmesi emri geldiğini ama yapmadığını belirttiği öğrenildi. 

Ağırlaştırılmış müebbet hapsi istenen cani babanın hakim karşısına çıkması için gün sayılıyor.

Editör: Haber Merkezi