İçimizden Biri Köşemizin bu haftaki konuğu Çayır Mahallesi Muhtar Adayı Şenol Duzcu oluyor.
1962 yılında Çivril’in Kocayaka Mahallesinde dünyaya gelen Şenol Duzcu ilk ve orta öğrenimini burada tamamladı.
Eski Çivril Sanayisinde çocuk denecek yaşta başladığı oto tamirciliğine 1981 yılında İzmir ve Manisa’da yaptığı askerde de devam etti.
1979 yılında Karayahşiler Mahallesinden Zahide ile hayatını birleştiren Duzcu Demir ve Şevket ile evlat sevgisini yaşarken Elif Sedef ve Zahide Naz ile torun sevgisini yaşadı.

İÇİMİZDEN BİRİ ŞENOL DUZCU


Henüz imara açılmamış ve yolu dahi olmayan 1976 yılında taşındıkları ve ilk 4 katlı evi yaptıkları Çayır Mahallesinden Muhtar adayı olan Duzcu senelerdir yaşadığım mahallemin sorunlarını ve isteklerini çok yakından bildiğim ve çözüme kavuşturacağıma inandığım için aday oldum diyor.
Her sene Ramazan ayında Kadir Gecesinde Cami Sokakta iftar yemeği vererek mahalle halkı ile bir araya geleceğini belirten Duzcu mahallesinde gördüğü eksiklikleri ve yapmak istediği hizmetleri şu şekilde sıralıyor:

İÇİMİZDEN BİRİ ŞENOL DUZCU


1-Mahallede bulunan dört tane büyük parkın bakımları ve güvenlik kamerası ile güvence altına almak.
2-Mahallede komşuluk ilişkilerini daha da güçlendirmek için Aşure Günü gibi etkinlikler düzenleyerek mahalle halkını bir araya getirmek.
3-Sorunu olan tüm sokakların aydınlatmasını yaparak karanlık hiç bir sokak bırakmamak.
4-Mahallede bulunan boş arazilerin mahallenin hem göz zevkini hem de sağlığını bozan pislik içindeki hallerinden kurtarmak için temizliklerini yapmak.
5-Adres bulmayı kolaylaştıran cadde ve sokak numaralarını yenileyerek eksik olan numaraları tamamlamak.
6-Ergenekon caddesi lise arkasında bulunan yolda yaşanan yağmur suyu birikmesini önlemek, yolu daha işlevsel hale getirecek olan yol ve kaldırımlarını yapmak.
7-Mahalle sınır komşusu olan ve yeni yapılacak olan Millet Bahçesinden mahalle halkının en iyi şekilde yararlanmasını sağlamak.
8-Mahallede bulunan yaşlı ve ihtiyaç sahiplerinin her türlü ihtiyacı giderilecek.
9-Muhtar Adayı Şenol Duzcu emekli olduğu için tüm zamanını mahalledeki muhtarlık binasında geçirerek her saatte mahalle halkının sorununa müdahale edebilecek.
10-Mahalle halkı ile sürekli istişare içerisinde olacak ve ortak kararla sorunlara çözüm bulunacak.
Genç Çivril Gazetesi olarak Çayır Mahallesi Muhtar adayı Şenol Duzcu’ya başarılar diliyoruz.

Editör: Haber Merkezi