Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çivril ilçe örgütü mahalle temsilcileri ve üyeler ile geniş katılımlı toplantı yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi Çivril İlçe Örgütü, Belediye meclis üyeleri ve yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı bir toplantı düzenleyerek Mahalle Temsilcileri Buluşması gerçekleştirdi. Toplantıda, mahalle temsilcilerine Sandık güvenliği ve seçim süreci ile bilgilendirme yapıldı.

Öbek çalışmalarına devam eden ve mahalle gezilerini sürdüren CHP Çivril İlçe örgütü parti binasında mahalle temsilcileri ile bir araya gelerek 2023 seçimlerinin yol haritası ve stratejisi hakkında fikir alışverişinde bulundu. Parti binasında yapılan toplantının açılış konuşmasını İlçe Başkanı Bedri Ataş yaptı. Ataş konuşmasında “Mahalle Temsilcilerimiz ile bir araya gelmekte büyük mutluluk duyuyoruz. Sizler demokrasinin mahallelerdeki savunucularısınız. Sizler iktidar yürüyüşümüzün en kıymetli üyelerisiniz. Bu dönem ülkemiz ve partimiz için çok önemli. Bu süreçte Cumhuriyetimizin ve demokrasinin savunuculuğu adına en büyük görev sizlere düşüyor. Bu zorlu dönemde verdiğiniz emeklerden dolayı hepinize şükranlarımı sunuyorum. Ülkemiz çok ciddi bir ekonomik buhrandan geçiyor. İktidarın vatandaşın derdine ülkenin haline nasıl göz kulak kapattığını hepimiz görüyoruz” dedi.

Seçime kadar mahalle temsilcileri bir araya gelmeye devam edeceklerini belirten İlçe Başkanı Bedri Ataş “Zaman birlik zamanı. Bu dönem tüm mahalle temsilcilerimize büyük görev düşüyor. Cumhuriyet’in ikinci yüzyılında çok önemli dönemeçteyiz. Önümüzde bir genel seçim var. Çok hazırlıklı olmalıyız. Cumhuriyet Halk Partisi olarak hem sandığa hem geleceğimize sahip çıkacağız. Partimizin daha iyiye gidebilmesi için bu tür buluşmaları hem partimizde hem de mahallelerimizde yapmaya devam edeceğiz. Çünkü mahallelerdeki, nerede neye ihtiyaç var, hangi hizmet eksik, vatandaş ne istiyor, bu bilgilerin hepsi sizlerden geliyor. Bu bağlamda bu stratejik buluşmaya katılımınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

İlçe Başkanı Bedri Ataş’ın konuşmasının ardından üye ve mahalle temsilcileri de genel ve yerel seçimlerde yapılması gerekenler ile dikkat edilmesi gerek konular hakkında tecrübe ve beklentilerini dile getirdi.

Editör: Haber Merkezi