28’inci dönem Milletvekili aday adaylarından en genç olanı Nazlı Yaşatürk çalışmalarına Çivril’den başladı.

İYİ Parti Denizli Milletvekili aday adayı Avukat Nazlı Yaşatürk adaylık başvurusu ve açıklamasının ardından çalışmalarına başladı. İlk olarak memleketi Çivril’de İYİ Parti İlçe yönetimi ile bir araya gelen Yaşatürk daha sonra gazetecilerle bir araya geldi. Hedeflerini ve projelerini anlatan Yaşatürk, Denizli ve gençliğin sesi olmak istediğini belirtti.

DENİZLİ’NİN EN GENÇ ADAY ADAYI ÇİVRİL’ DEN DENİZLİ’NİN EN GENÇ ADAY ADAYI ÇİVRİL’ DEN DENİZLİ’NİN EN GENÇ ADAY ADAYI ÇİVRİL’ DEN DENİZLİ’NİN EN GENÇ ADAY ADAYI ÇİVRİL’ DEN DENİZLİ’NİN EN GENÇ ADAY ADAYI ÇİVRİL’ DEN

Aday adaylığı başvurusundan sonra Denizli Gazeteciler cemiyetinde düzenlediği basın toplantısı ile aday adaylığını kamuoyu ile paylaşan Nazlı Yaşatürk seçim çalışmaları kapsamında Çivril ve Çal ilçe teşkilatlarını ziyaret etti. Parti İl yönetiminin aday adaylarını gruplara ayırdığını ve çalışma bölgelerine bir plan dahilinde gönderdiğini belirten Nazlı Yaşatürk “çalışmalarımız 3 Nisan Pazartesi gün itibari ile başlıyor bütün aday adayı arkadaşlarımız kendilerine verilen bölgelerde çalışmalarına katılacak. Ben program öncesi memleketim Çivril’de hemşerilerimle bir araya gelerek moral depolamak onların pozitif enerjilerinden almak istedim. Önümüzde sıkı çalışacağımız bir süreç var” dedi.

Denizli Gazeteciler Cemiyetinde düzenlediği basın toplantısında yaptığı açıklama ile dikkatleri üzerine çeken Denizli’nin en genç Milletvekili aday adayı Nazlı Yaşatürk seçim atmosferi nedeniyle deprem felaketi arka plana atılmamalı diyerek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Not Alıyoruz” sözlerini eleştiren bir açıklamayla adaylığını duyurmuştu.

Editör: Haber Merkezi