Çivril Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Çivril’i En İyi Ben Çizerim’ konulu resim yarışması sonuçlandı. İlk – Orta ve Lise öğrencilerinin katıldığı resim yarışmasına katılan resimler Çivril’in eşsiz güzelliklerini farklı bakış açıları ile ortaya çıkardı.

İlk üç’e giren resimlerin belirlendiği yarışmaya 120’den fazla öğrencinin çizimleri yer aldı. Oluşturulan komisyon tarafından değerlendirmeye alınan resimler yaş kategorilerine göre puanlandı. Kültür ve Sosyal İşler müdürlüğü öncülüğünde salgın döneminde evden çıkamayan öğrencilere sosyal etkinlik olması ve yeteneği olan öğrencilerin yeteneklerinin geliştirilmesi için düzenlenen resim yarışmasının ödül töreni Çarşamba gün düzenlenecek.

Çivril Belediyesi Sosyal ve Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından bu yıl ilk defa düzenlenen ‘Çivril’i En İyi Ben Çizerim’ konulu resim yarışması için yapılan bilgilendirmede; “evde kalan çocukların ekran başında geçirdiği zamanı azaltmak, onların resim yeteneklerini geliştirmelerine yardımcı olarak hayal güçlerinin zenginleştirmesi amacı ve salgın döneminde aktivelerini arttırmak için düzenlediğimiz resim yarışmasına İlk, Orta ve Lise düzeyinde çok sayıda öğrenci katılımcı oldu. Öğrenciler istedikleri boya tarzı ile Çivril’i resmederek müracaatlarını yaptılar. Müracaatlardan sonra oluşturulan heyet yaptığı değerlendirmede kategorilerine göre resimleri puanladı. Katılan tüm resimler Çivril’in farklı bir güzelliğini sergiliyordu. Seçmekte zorlandık resimlerin hepsi çok güzel. Katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz” denildi.

1.Kategoride yer alan 8-14 yaş aralığı yarışmacı dereceleri

1.Hilal Erdem

2.Zeynep Tort

3.Elanur Mallı

ÇİVRİL’İ EN GÜZEL BEN ÇİZERİM ÇİVRİL’İ EN GÜZEL BEN ÇİZERİM ÇİVRİL’İ EN GÜZEL BEN ÇİZERİM

2.Kategori de yer alan 15-20 yaş aralığı yarışmacı dereceleri

1.Hüseyin Özbay

2.Rumeyse Ulu

3.Safiya Türk

ÇİVRİL’İ EN GÜZEL BEN ÇİZERİM ÇİVRİL’İ EN GÜZEL BEN ÇİZERİM ÇİVRİL’İ EN GÜZEL BEN ÇİZERİM
Editör: Haber Merkezi